Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Timber Grigio 80 x 40 x 4 cm Keramische Tegel

Productnummer
MB21248
Zeer realistische houtlook door keramische toplaag
Makkelijk te leggen
geoceramica_timber_grigio
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703
Per m2

98,44

incl. BTW

Op voorraad
Details
Lengte
80 cm
Breedte
40 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 31,45

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Vorst en hittebestendig

  • Kleurondersteunend

  • Mos- en schimmelwerend

  • Zeer duurzaam

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
28 kg
Kleur
Houtkleur
Lengte
80 cm
Breedte
40 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
3.13

MBI GeoCeramica Timber Grigio 80 x 40 x 4 cm Keramische Tegel

Droomt u van een modern, luxueus terras in uw tuin? Dan zijn de GeoCeramica Timber Grigio 80x40x4cm wat u nodig heeft. Deze rechthoekige GeoCeramica tegels van A-merk >MBI hebben een realistische >houtlook waardoor het net lijkt alsof u een terras van houten planken heeft liggen. Maar in werkelijkheid profiteert u van de vele voordelen van tegels van keramiek. Zo gaan de Timber Grigio 80x40x4 cm een levenlang mee en heeft u weinig onderhoud aan de terrastegels. De innovatieve GeoCeramica tegels van MBI hebben een toplaag van keramiek, maar zijn bevestigd op een ondertegel van Stabikorn. Hierdoor kunt u uw tegels aan de hand van onze >klustips gemakkelijk zelf leggen in een zandbed. Combineer deze keramische tegels met houtlook met bijvoorbeeld >aluminium watergoten, >kleine stapelblokken en >wit grind. Hiermee creëert u in een handomdraai een sfeervolle en moderne tuin.

Geoceramica keramische tuintegels

Deze GeoCeramica Timber Grigio 80 x 40 x 4 keramische tuintegels hebben een ondergrond van Stabikorn beton. Stabikorn is een innovatie van fabrikant MBI de steenmeesters en heeft als eigenschap dat dit waterdoorlatend is. Met deze nieuwe, populaire GeoCeramica tegels geniet u dus van het beste van twee werelden. U profiteert van de duurzame en onderhoudsvriendelijke >voordelen van keramiek, maar tijdens het leggen beleeft u juist het gemak van de gewone >betontegel. Anders dan in de bovenstaande video zijn deze kleine rechthoekige terrastegels goed te leggen met de hand omdat ze relatief klein en dus minder zwaar zijn dan bijvoorbeeld >80x80 GeoCeramica tegels.

Online tegels bestellen, snel in huis

Bestel nu online de tegels voor uw terras bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Bij Gadero bezorgen wij in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u toch iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment >GeoCeramica tegels, hier vindt u gegarandeerd de ideale tegel voor uw tuin. U kunt ook een kijkje nemen in ons assortiment >Keramische terrastegels als u geïnteresseerd bent in full body keramiek.