Keramische terrastegel GeoCeramica Impasto Grigio 80x80x6cm

Productnummer: MB54509 Kleur-, kras- en slijtvast   |   Eenvoudig als een betontegel te leggen

€ 91,49 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel GeoCeramica Impasto Grigio 80x80x6cm

  • Kleur-, kras- en slijtvast
  • In een normaal zandbed te leggen
  • Geschikt voor de oprit
  • Groot formaat

Keramische terrastegel GeoCeramica Impasto Grigio 80x80x6cm

U zoekt een terrastegel die eenvoudig te leggen is als een betontegel, maar met de kwaliteit van Italiaans keramiek. Combineer het beste van deze werelden met de keramische tegels GeoCeramica van MBI! De grijs/blauwe kleur Impasto Grigio geeft uw tuin een luxe uitstraling en door het groot formaat 80x80 creëert u optisch grotere tuin. Naast het bestraten van uw terras is het met deze tuintegels ook mogelijk uw oprit te bestraten door de dikte van 6 cm. U kiest met de Keramische terrastegel GeoCeramica Impasto Grigio 80x80x6cm voor een veelzijdige tegel!

Eenvoudig te leggen

Een reden om mooie, luxe keramische tegels niet aan te schaffen is vaak het vooruitzicht op het ingewikkelde en vaak kostbare legwerk. Met de GeoCeramica Impasto Grigio 80x80x6cm heeft u hier geen last van, want door de onderlaag van van beton zijn deze tuintegels gewoon te verwerken in een normaal zandbed. Gaat u dit klusje zelf aanpakken, maar zoekt u nog een steuntje in de rug? Neem onze klustip dan vooraf goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De keramische toplaag zorgt ervoor dat deze terrastegels kleur-, kras- en slijtvast zijn. U gaat nog jaren genieten van uw nieuwe bestrating. 

Niet de tegel waar u naar op zoek bent?

Is de GeoCeramica Impasto Grigio 80x80x6cm niet de tegel voor in uw tuin? Bekijk dan ook de alle formaat- en kleurvarianten van de GeoCeramica lijn van MBI! Gaat u toch liever voor vol keramische terrastegels. Ook hiervan bieden wij een breed aanbod! Plaats uw bestelling vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Uw bestelling liever afhalen? Bekijk de mogelijkheden bij onze afhaallocaties.  


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kleur-, kras- en slijtvast Keramische terrastegel GeoCeramica Impasto Grigio 80x80x6cm Keramische terrastegel GeoCeramica Impasto Grigio 80x80x6cm Kleur-, kras- en slijtvast   |   Eenvoudig als een betontegel te leggen Op voorraad
€ 91,49 Per m2 incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!