Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Impasto - Hardsteen look

Zoekt u te gekke tegels voor uw terras of looppad. Dan zijn de GeoCeramica Impasto tegels precies wat u zoekt. De Impasto serie is één van de populairste GeoCeramica tegels van A - merk MBI. Dat is niet voor niets want deze fraaie keramische tegels voor buiten zijn gebaseerd op het chique uiterlijk van hardsteen en dit is goed terug te zien in uw terras, looppad of tuin. De kenmerkende kleuren van hardsteen zijn samengevoegd in een evenwichtige lijn met een warme grijze(Grigio) en een moderne donkere(Negro) tegenhanger. De GeoCeramica Impasto tegels zijn perfect voor uw terras. U creëert zonder moeite een fraaie, luxe terras of looppad. om uw terras helemaal mooi en stevig te maken, raden wij Gator voegmiddel aan.

MBI GeoCeramica Impasto

GeoCeramica Impasto met stijlvolle hardsteen look is bij Gadero eenvoudig online te kopen in de formaten:

  • 60x60x4 cm

  • 60x30x4 cm

  • 120x30x4 cm

  • 120x60x4 cm

  • 80x40x4 cm

  • 80x80x4 cm

  • 100x100x4 cm

  • 60x60x6 cm

De GeoCeramica tegels zijn qua kwaliteit één van de beste tegels die u kunt vinden. GeoCeramica tegels zijn namelijk keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI. Onderaan deze pagina leest u meer informatie over deze innovatieve tegels voor buiten.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.