Logo Gadero
service

Terrastegel Geoceramica Mosaik Beige 60 x 60 x 4 cm

Productnummer
MB2118
Bijzonder ontwerp
Eenvoudig te leggen
geoceramica_mosaik_grey_tuintegels_60x60
geoceramica_mosaik_beige_terrastegels_60x60
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703_0
Per m2

85,49

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 30,75

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Vorst en hittebestendig

  • Verkleurt niet

  • Makkelijk te leggen

  • Onderhoudsvriendelijke terrastegels

  • Niet geschikt voor uw oprit. Wel Ideaal voor uw terras en oprit

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Beige
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Terrastegel Geoceramica Mosaik Beige 60 x 60 x 4 cm

De speelse Geoceramica Mosaik Beige 60 x 60 x 4 cm is een aanrader om een bijzonder terras aan te leggen. Deze terrastegels lijken op mozaïek tegels voor buiten, maar hebben een 1 cm dikke toplaag van keramiek. De tuintegels zijn stroef, ook tijdens regen. Daarnaast zijn deze duurzame tegels onderhoudsvriendelijk en kleurvast. Met een terras van Geoceramica Mosaik Beige kiest u voor optimaal gebruiksgemak. De laatste jaren zien we in de laatste tuintrends steeds vaker Prints en Motieven terug komen. Dit komt door de veelzijdigheid van de Romantische decoratieve terrastegels. Tegenwoordig zijn de prints van de design tegels van hoogwaardige kwaliteit. Dit komt door de zeer hoge kwaliteit van de GeoCeramica serie. Combineer Mosaik beige GeoCeramica tegels met egale tegels voor een fraai effect.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek kent ten opzichte van andere steensoorten veel voordelen. Het nadeel van 'gewoon' keramiek is dat het lastig te leggen is, met GeoCeramica van MBI is dit probleem verleden tijd. Deze keramische tegels bestaan uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton is dit type tegel zo eenvoudig als het leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om >voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het >aanleggen van Geoceramica.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. Met GeoCeramica haalt u dus gegarandeerd A-kwaliteit tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin en huis worden uniek met de GeoCeramica Mosaik 60x60x4 cm van MBI.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische tegels met veel soorten GeoCeramica. Wilt u toch genieten van dezelfde kwaliteit als keramiek, maar voor een lagere prijs? Kies dan voor de hoogwaardige GeoProArte tegels.