MBI GeoCeramica Concreet Black 60x60x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: MB10018   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 84,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Concreet Black 60x60x4 cm Keramische Tegel

  • Vorst en hittebestendig
  • Verkleurt niet
  • Mos- en schimmelwerend
  • Stroef
  • Niet geschikt voor uw oprit

MBI GeoCeramica Concreet Black 60x60x4 cm Keramische Tegel

Wilt u eenvoudig luxe creëren in uw tuin? Dan is de GeoCeramica Concreet Black 60x60x4 cm van MBI  precies wat u zoekt. De Concreet lijn binnen de GeoCeramica serie floreert in haar eenvoud. De subtiele donkere tinten van deze fraaie Antraciet zwarte tegels geven uw terras of looppad een uniek gevoel van luxe en van rust. De Concreet Black in het formaat 60x60 zijn zeer populaire tegels met een populaire betonlook. Wissel de Antraciet zwart genuanceerde tegels af met bijvoorbeeld de decoratieve Concreet Flower tegels voor een strak maar speels effect. U kunt ook kiezen voor eenheid en daarmee nog meer rust in uw tuin opwekken met uw looppad of terras. Combineer hiervoor de Black tegels bijvoorbeeld met Donkere Stapelblokken en een Blackline watergoot. De GeoCeramica tegels van MBI zijn innovatief en combineren het beste van twee soorten tegels met elkaar. De onderlaag van de tegel bestaat uit namelijk uit Stabikorn en de bovenlaag uit keramiek. Door de waterdoorlatende onderlaag van Stabikorn zijn deze tegels net zo eenvoudig te leggen als betontegels op een zandbed en door de keramische toplaag hebben ze de uiterlijke kenmerken en duurzame voordelen van keramiek. Dit zijn de ideale tegels voor uw terras of looppad.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is niet alleen fraai, het is ook zeer praktisch. Het nadeel van massief keramische tegels is dat deze lastig te leggen zijn, maar met GeoCeramica van MBI is dit niet langer een probleem. Deze tegels van keramiek zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag Stabikorn en een laag keramiek. Door de onderlaag van Stabikorn is deze tegel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. In onze uitgebreide blog hebben wij alle voordelen van keramiek voor u op een rijtje gezet.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het aanleggen van Geoceramica.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Zoekt u iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische Tegels met daarin veel verschillende soorten GeoCeramica. Wilt u liever genieten van de kwaliteiten van keramiek voor een lagere prijs? Kies dan voor de nieuwe GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken vergelijkbare praktische en optische eigenschappen hebben als keramische terrastegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Beste, Kan ik de gek ceramica ook als oprit gebruiken en welke ondergrond is er dan nodig?

U kunt alleen de 6 cm dikke variant voor een oprit gebruiken. Deze noemen we de 2drive. Deze dient u op een gestabiliseerd zandbed te leggen. Dit wil zeggen dat u ophoogzand met stabilisatiezand of potland moet mengen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Geoceramica Concreet Black MBI GeoCeramica Concreet Black 60x60x4 cm Keramische Tegel   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 84,93 Per m2 incl. BTW