Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica tegels Entrée

Keramische terrastegels worden steeds populairder en zien we steeds vaker terug in de tuin. Dit komt omdat er veel voordelen aan keramiek gebonden zijn en bovendien wordt het steeds beter betaalbaar. Keramische tegels zijn onder andere duurzamer, steviger en onderhoudsvriendelijker dan goedkope betontegels. Het enige nadeel van keramische terrastegels is dat ze relatief lastig te leggen zijn. Fabrikant MBI heeft dit nadeel weggenomen door keramische terrastegels middels de nieuwste technieken te combineren met betontegels.

Met de GeoCeramica tegels profiteert u van alle voordelen van keramiek, maar ook van het leggemak van beton. De GeoCeramica Entrée tegels zijn binnen de GeoCeramica serie budgetvriendelijke tegels met een luxueuze glans. Het Entrée label biedt meer keuze in formaten dan de andere budgetvriendelijke GeoCeramica tegels; namelijk, de Starter.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. Steenhandel Gadero raadt u aan om te voegen met het hoogwaardige voegmiddel van Gator. Dit is kwalitatief gezien het beste polymeerzand dat u op de markt kunt vinden.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Even verder kijken?

De GeoCeramica Entrée is een budgetvriendelijke tegel, maar heeft u een iets ruimer budget, kunt u kijken naar de Pure of Premium GeoCeramica tegels. Deze series zijn van nog hogere kwaliteit en geven uw tuin een zeer luxe uiterlijk. Wilt u het toch houden bij het goedkopere beton? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.