MBI GeoCeramica Flow Black 60 x 60 x 4 cm Keramische terrastegel - populair

Productnummer: MB21235   |   Luxe uitstraling dankzij keramische toplaag   |   Eenvoudig te leggen in een normaal zandbed

€ 76,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Flow Black 60 x 60 x 4 cm Keramische terrastegel - populair

  • kleur-, kras-, slijt- en maatvast
  • Mos- en schimmelwerend
  • Eenvoudig te leggen in zandbed
  • Ideaal voor uw terras
  • Niet geschikt voor uw oprit. WEL voor uw terras en looppad

MBI GeoCeramica Flow Black 60 x 60 x 4 cm Keramische terrastegel - populair

De prachtige MBI Geoceramica Flow Black 60 x 60 x 4 cm zijn keramische terrastegels met een onderlaag van beton. Deze tuintegels van keramiek zijn geproduceerd in een hele fijne, variant van de kleur antraciet met een hele fraaie en industriële beton look. Daarom zijn de stoere GeoCeramica Flow Black 60 x 60 x 4 cm ideaal als u een zomerse, zonnige tuin wil creëren. De fraaie antraciet zwarte kleur van deze 60x60 tegels geeft uw tuin echt een luxueus en krachtig gevoel. Wij raden aan om uw tuin compleet te maken door deze moderne keramische terrastegels te combineren met lichtgekleurde artikelen zoals Grezzo stapelblokken, Carrara grind en aluminium watergoten. Met de GeoCeramica tegels van MBI geniet u van alle voordelen van keramiek terwijl u de tegels net als de goedkope betontegel eenvoudig kunt leggen in een normaal zandbed.

Wat is Geoceramica

Geoceramica tuintegels combineert de voordelen van beton en keramiek. De 1 cm dikke toplaag van keramiek geeft uw tuin een luxe uitstraling. De 3 cm dikke onderlaag bestaat uit een speciale betontegel. Deze onderlaag van Stabikorn is waterdoorlatend en de keramische bovenlaag blijft ook bij regen stroef. Tuintegels leggen is nu voor iedere doe-het-zelver mogelijk. Met de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. U legt deze Geoceramica tegels in een zandbed. Wanneer u een extreem stabiel terras of zelfs een oprit wilt maken raden wij 3cm dikke keramsiche tegels aan. 

Handige doe-het-zelver

Bent u nou een handige doe-het-zelver en gaat u deze fraaie luxe tegels zelf leggen? Denk er dan aan dat u deze keramische tegels kunt leggen in een normaal zandbed door de speciale onderlaag van Stabikorn beton. Dit zorgt ervoor dat u de Geoceramica, anders dan keramische tegels, net zo kunt leggen als de gewone betontegel. Voor een optimaal luxe terras raden wij bij de Geoceramica 60 x 60 x 4 cm Ambiente Antracite aan om basalt voegmortel te gebruiken. Denk bij het voegen altijd om voegen van minimaal 3 of 4 millimeter dikte. Dit oogt het prettigst en is uit praktische overwegingen aan te raden. Wij hebben meer tips en tricks voor u op een rijtje gezet in onze klustips over het aanleggen van Geoceramica.

Online terrastegels kopen

Koop nu via uw MBI dealer Gadero uw nieuwe keramische terrastegel uit de Geoceramica collectie. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet om uw toebehoren zoals watergoten en zand te bestellen?

Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment sierbestrating.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI GeoCeramica 60x60x4 cm Flow Black MBI GeoCeramica Flow Black 60 x 60 x 4 cm Keramische terrastegel - populair   |   Luxe uitstraling dankzij keramische toplaag   |   Eenvoudig te leggen in een normaal zandbed Op voorraad
€ 76,92 Per m2 incl. BTW