Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica tegels Premium

De GeoCeramica Premium is de absolute top als het gaat om hoogwaardige terrastegels voor buiten. De Premium GeoCeramica zijn esthetisch fraaie tegels met een stijlvolle glans. Deze glans geeft uw tuin een enorm luxe effect. De prachtige designs van de GeoCeramica Premium tegels zijn gemaakt met de allerbeste en allernieuwste technieken. Hierdoor zien de keramische tuintegels er niet alleen enorm luxe uit, maar zijn ze ook van zeer hoge kwaliteit.

MBI GeoCeramica tegels Premium

GeoCeramica Premium tegels zijn innovatieve keramiek tegels voor buiten. De Premium lijn die u hieronder vindt, is het neusje van de zalm binnen de hoogwaardige GeoCeramica serie. Deze GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI. Wij bezorgen deze keramische tuintegels overal in de Benelux. Gadero is uw officiële MBI dealer. 

GeoCeramica voor iedereen

GeoCeramica tegels zijn echte A-kwaliteit tegels en zijn betaalbaar in verschillende series voor iedereen. De Premium lijn is de top als het gaat om kwaliteit. Zoekt u een meer budgetvriendelijke tegel? Kijk dan bij onze Pure, Entrée of Starter serie. Wilt u toch iets goedkopere tegels die qua kwaliteit vergelijkbaar zijn met GeoCeramica? Dan is de GeoProArte iets voor u!

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. Gebruik Gator Voegmiddel om uw Premium GeoCeramica tegels te voegen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.