Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica terrastegels 90x90 cm en 100x100 cm

Wilt u graag loungen in stijl en lekker kunnen ontspannen in een grote tuin? Deze droom kunt u werkelijkheid laten worden met de GeoCeramica tegels voor buiten in de grote formaten 90 x 90 cm & 100 x 100 cm. De fotmaten in onderstaande categorie zijn een slag groter dan de 80x80 cm GeoCeramica tegels. Als u kiest voor MBI GeoCeramica kiest u voor een tegel die alleen maar voordelen kent. De tegel bestaat namelijk uit een stevige 1cm toplaag van full body keramiek gelijmd op een onderlaag van Stabikorn beton. Hierdoor geniet u van de voordelen van keramiek op het gebied van uiterlijk, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien kunt u de tegels alsnog makkelijk, net als een betontegel, verwerken in uw tuin in een normaal zandbed. Wilt u graag goedkopere tegels halen die qua kwaliteit vergelijkbaar zijn met keramiek? Kies dan voor de hoogwaardige MBI GeoProArte serie

Wat is GeoCeramica

GeoCeramica is een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Door de innovatieve Aquaferm lijm  wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. De tegels zijn geschikt voor iedere ondergrond. Deze GeoCeramica tegels zijn, ten opzichte van full body keramiek, heel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed aan de hand van onze uitgebreide klustips.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel snel uw 80x80 GeoCeramica tegels voor buiten bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Maak direct uw tuin compleet en bestel uw zand, voegmortel, opsluitbanden en andere bestrating toebehoren bij Gadero. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis. 

Groot, groter, grootst

90 x 90 cm tegels en 100  x 100 cm tegels zorgen ervoor dat uw tuin of terras optisch veel groter lijkt, dat is het grootste voordeel aan dit formaat tegel. Bovendien kunt u deze grootformaat keramische tegels voor buiten makkelijker leggen dan bijvoorbeeld 60 x 60 cm GeoCeramica tegels omdat 90x90 cm en 100x100cm simpelweg groter zijn en u er aanzienlijk minder van in uw handen hoeft te hebben. Kortom, kiest u voor een combinatie tussen luxe, gemak en weinig onderhoud? Dan kiest u voor GeoCeramica 90 x 90 cm of 100 x 100 cm.