Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica tegels 80 x 80 cm

Droomt u al jaren van een onderhoudsvrij, luxe terras in uw tuin waar u lekker kunt relaxen en ontspannen? Deze droom kunt u werkelijkheid laten worden met de GeoCeramica tegels voor buiten in het fraaie formaat 80 x 80 cm. Als u kiest voor MBI GeoCeramica kiest u voor een tegel die alleen maar voordelen kent. De tegel bestaat namelijk uit een stevige 1cm toplaag van full body keramiek gelijmd op een onderlaag van Stabikorn beton. Hierdoor geniet u van de voordelen van keramiek op het gebied van uiterlijk, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien kunt u de tegels alsnog makkelijk, net als een betontegel, verwerken in uw tuin in een normaal zandbed.

Wat is GeoCeramica

GeoCeramica is een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Door de innovatieve Aquaferm lijm  wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. De tegels zijn geschikt voor iedere ondergrond. Deze GeoCeramica tegels zijn, ten opzichte van full body keramiek, heel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed aan de hand van onze uitgebreide klustips.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel snel uw 80x80 GeoCeramica tegels voor buiten bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Maak direct uw tuin compleet en bestel uw zand, voegmortel, opsluitbanden en andere bestrating toebehoren bij Gadero. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis. 

Optisch groter terras

80x80 cm tegels zorgen ervoor dat uw terras optisch groter lijkt, dat is het grootste voordeel aan dit formaat tegel. Ook kunt u ze makkelijker leggen dan bijvoorbeeld 60 x 60 cm GeoCeramica tegels omdat 80 x 80 cm simpelweg groter zijn en u er minder van in uw handen hoeft te hebben. Kortom, kiest u voor een combinatie tussen luxe, gemak en weinig onderhoud? Dan kiest u voor GeoCeramica 80x80 cm.

Goedkoper alternatief

Wilt u het toch houden bij het goedkopere beton? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look. GeoProArte tuintegels zijn de eerste betontegels met voordelen die bijna gelijk zijn aan keramiek. GeoProArte betontgels zijn een uitstekend alternatief voor de GeoCeramica serie.