Logo Gadero
service

Terrastegel MBI GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Denim Grey

Productnummer
MB0032
Luxe uitstraling en makkelijk te onderhouden dankzij Factor 30 beschermlaag
geostretto_tops_60x60x4_denim_grey
Per m2

49,90

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 107,70

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met factor 30 Deklaag

  • Behoud zijn kleur door deklaag

  • Groot formaat voor optische groter terras

  • Zeer hoog voetcomfort door toplaag

  • Alleen geschikt voor terras en looppad

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Wit
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Terrastegel MBI GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Denim Grey

Zoekt u stoere, robuuste tuintegels met een natuurlijk karakter? Dan is de GeoColor 3.0 serie ideaal voor uw terras of loopad. De MBI GeoColor 3.0 Tops Denim Grey 60x60x4 cm Tuintegels van A-merk MBI zijn één van de mooiste tegels uit deze populaire serie. Dit komt door de indrukwekkende, fraaie grijze kleur. Deze kleur wordt alleen maar versterkt door de speciale Factor 30 beschermlaag die op de tegels zit. De werking van deze unieke beschermlaag leggen we hieronder gedetailleerd uit. De coating zorgt er in ieder geval voor dat u veel minder onderhoud heeft aan uw terrastegels, bovendien blijft de kleur langer mooi. De prijs-kwaliteitverhouding van de GeoColor 3.0 tegels is de voornaamste reden waarom deze Denim Grey tegels zo populair zijn. Het zijn nog wel betontegels en geen keramiek, daarom zijn ze ook aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld keramische tegels. Maar de kwaliteit van GeoColor ligt wel veel hoger dan bij bijvoorbeeld geïmpregeneerde tegels. De kleur Denim Grey is een grijze kleur die een warme sfeer geeft aan uw tuin. Steenhandel Gadero raadt u aan om deze tegels te voegen met Antraciet Gator voegmiddel of Ivoor Gator voegmiddel. Zo verlengt u de levensduur van uw bestrating. Om uw tuin echt naar een nieuw niveau te tillen raden wij aan om antraciet zwarte stapelblokken bij uw tegels te bestellen. Hiermee maakt u gemakkelijk een trendy bloembak of een verhoogde borderrand. Deze kleuren passen goed bij de MBI GeoColor 3.0 Tops Denim Grey 60x60x4 cm Tuintegels. De GeoColor serie lijkt in de basis enorm veel op de hogwaardige GeoStretto Plus serie. Dit komt omdat beide series dezelfde behandeling hebben gehad. De GeoColor is echter robuuster, stoerder en heeft een natuurlijke uitstraling. De GeoStretto staat juist meer bekend om haar strakke, vlakke uiterlijk.

Protection Plus Factor 30 Beschermlaag

Deze Protection Plus is een zeer innovatieve beschermlaag die is ontwikkeld door de steenmeesters van MBI. Deze beschermlaag is een innovatief middel tegen verontreiniging en vervuiling en is onder te verdelen in drie factoren namelijk de factor 15, factor 25 en factor 30. Deze GeoColor terras tegel is voorzien van de hoogste categorie beschermlaag, namelijk de Factor 30 bescherming. Deze Factor 30 beschermlaag is een dubbele transparante laag die 24 uur na het produceren van de tegels wordt aangebracht over de toplaag. Deze beschermlaag wordt zo snel mogelijk aangebracht zodat de tegel direct verdicht wordt en zijn intense kleur voor altijd blijft behouden. Ook zorgt deze beschermlaag voor een prachtige chique glans en een vlakke toplaag. Deze vlakke toplaag maakt dat de tegel een hoog voetcomfort heeft. Hij is dus erg geschikt voor het lopen op blote voeten en voor kinderen die op de tegels willen spelen. Dankzij de factor 30 berschermlaag trekt er geen vuil, vocht en vorst in de terras tegels en is deze erg onderhoudvriendelijk.

Gemakkelijk te leggen tuintegels

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoColor Denim Grey tegels zelf leggen? Ondanks de speciale factor 30 behandeling kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone, onbehandelde betontegel; in een normaal zandbed dus. Wij raden u aan om uw voegen minstens 3 of 4 millimeter te hanteren. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van GeoColor 3.0.

De voordelen van een facetrand

GeoColor 3.0 Tops Denim Grey tuintegels zijn voorzien van een kleine, handige facetrand. Een facetrand is handig omdat bestrating na verloop van tijd, ongeacht de kwaliteit van de tegels, altijd een beetje kan verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw terras of uw tuinpad is op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft gelegd. Naast het praktische aspect, heeft een facetrand ook een uiterlijke functie. Een facetrand accentueert de individuele tegels in uw terras. Een tegel zonder facet of vellingskant geeft een strakker geheel.

GeoProArte tegels en GeoCeramica tegels

GeoColor 3.0 Tops is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoColor 3.0 tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Vergelijkbare producten