Logo Gadero
service

MBI GeoColor 3.0 Tops Argento Tabacco 60x60x4 cm Tuintegels

Productnummer
MB030838
Luxe tegel met Factor 30 beschermlaag
Zeer luxe betonnen tegels
geocolor_30_tops_argento_tobacco
Per m2

49,90

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 107,70

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 107,70

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Beschermlaag factor 30, dus relatief weinig onderhoud

  • Tegels behouden lang hun kleur

  • Handige (kleine) facetrand

  • Gemakkelijk te leggen in een normaal zandbed

  • Niet voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

MBI GeoColor 3.0 Tops Argento Tabacco 60x60x4 cm Tuintegels

Droomt u van een terras met zeer luxe betontegels voor een goede prijs? Dan zijn de MBI GeoColor 3.0 Tops Argento Tabacco 60x60x4 cm Tuintegels ideaal voor u. Dit zijn Antraciet gekleurde tegels met een natuurlijk karakter. GeoColor 3.0 Tops tegels staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. GeoColor Argento Tabacco is sterker dan onbehandeld beton en is van mindere kwaliteit dan GeoProArte of Keramiek. De prijs van GeoColor zit daarom precies tussen deze twee uitersten op de tegelmarkt. De luxe, gecoate tuintegels van A-merk MBI zijn geschikt voor alle toepassingen in uw tuin. GeoColor is perfect voor terras en looppad. Ondanks dat de tuintegels zeer sterk en veelzijdig zijn, raden wij het niet aan om de tegels te gebruiken voor uw oprit. Voor oprit bestrating raden wij een tegelditke van minstens 6 cm aan. De kleur van MBI GeoColor 3.0 Tops Argento Tabacco is antraciet. Dit is een moderne kleur die de laatste jaren steeds vaker terugkomt in alle tuintrends. Dit komt omdat de intenste kleur goed te combineren is met andere tuinaccessoires zoals bijvoorbeeld antraciet zwarte stapelblokken voor een trendy bloembak, of een zwarte watergoot om moeder natuur een handje mee te helpen. Steenhandel Gadero adviseert u om te voegen met Gator voegmiddel in de kleur antraciet of zwart. Op deze manier haalt u het allerbeste uit uw sierbestrating.

Protection Plus Factor 30 Beschermlaag

Deze Protection Plus is een zeer innovatieve beschermlaag die is ontwikkeld door de steenmeesters van MBI. Deze beschermlaag is een innovatief middel tegen verontreiniging en vervuiling en is onder te verdelen in drie factoren namelijk de factor 15, factor 25 en factor 30. Deze GeoColor terras tegel is voorzien van de hoogste categorie beschermlaag, namelijk de Factor 30 bescherming. Deze Factor 30 beschermlaag is een dubbele transparante laag die 24 uur na het produceren van de tegels wordt aangebracht over de toplaag. Deze beschermlaag wordt zo snel mogelijk aangebracht zodat de tegel direct verdicht wordt en zijn intense kleur voor altijd blijft behouden. Ook zorgt deze beschermlaag voor een prachtige chique glans en een vlakke toplaag. Deze vlakke toplaag maakt dat de tegel een hoog voetcomfort heeft. Hij is dus erg geschikt voor het lopen op blote voeten en voor kinderen die op de tegels willen spelen. Dankzij de factor 30 berschermlaag trekt er geen vuil, vocht en vorst in de terras tegels en is deze erg onderhoudvriendelijk.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een handige doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoColor Argento Tabacco tegels zelf leggen? Ondanks de speciale factor 30 behandeling kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone, onbehandelde betontegel; in een normaal zandbed dus. Wij raden u aan om uw voegen minstens 3 of 4 millimeter te hanteren. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van GeoColor 3.0.

Wat is een facetrand?

GeoColor 3.0 Tops Argento Tabacco tuintegels zijn voorzien van een kleine, handige facetrand. Een facetrand is handig omdat bestrating na verloop van tijd, ongeacht de kwaliteit van de tegels, altijd een beetje kan verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw terras of uw tuinpad is op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft gelegd. Naast het praktische aspect, heeft een facetrand ook een uiterlijke functie. Een facetrand accentueert de individuele tegels in uw terras. Een tegel zonder facet of vellingskant geeft een strakker geheel.

Hoger segment tegels

GeoColor 3.0 Tops is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter zijn er kwalitatief nóg sterkere tegels te vinden bij Gadero. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoColor 3.0 tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Vergelijkbare producten