Grote luxe notenkraker pop 220 cm hoogte, fiberglass met zwaard, Rood met groen, kleuren handgespoten

Productnummer: 252612401 | Prachtige details   |   Handgespoten notenkraker pop   |   Stevige kwaliteit   |   Lichtgewicht

€ 2.137,45 € 1.574,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 2 stuks, 7% korting
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 33,47 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Grote luxe notenkraker pop 220 cm hoogte, fiberglass met zwaard, Rood met groen, kleuren handgespoten

  • Groot formaat
  • Handgespoten
  • Licht gewicht, maar zeer stevig materiaal
  • Kan buiten staan
  • Groot om op te bergen

Grote luxe notenkraker pop 220 cm hoogte, fiberglass met zwaard, Rood met groen, kleuren handgespoten

Voor uw entree van bedrijf, hotel of restaurant zoekt u een eyecatcher voor de kerstperiode. Een object waar uw gasten mee op de foto kunnen, een herkenningspunt zodat mensen uw bedrijf zich nog beter kunnen herinneren. Ga dan voor deze grote notenkraker pop, deze zijn bijzonder door het prachtige design en het grote formaat.

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, de volgende dag verstuurd!

Afmeting notenkraker pop kerst

De afmeting van de pop is 2,20 meter hoogte, de notenkraker staat op een vierkant blok van ongeveer 50x50 cm en de pop steekt iets er buiten uit, daardoor is de omvang ongeveer 75x75 cm. De 220 cm hoge notenkraker pop is gemaakt van fiberglass, een composiet gemaakt van kunststof en glasvezel. Dit geeft een erg stevige structuur aan de pop en zorgt ervoor dat de notenkraker tegen een stootje kan. Wanneer de pop hard valt, of er iets bovenop valt, zal het materiaal scheuren, niet breken. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere notenkraker beelden.

 

De kerst notenkraker weegt ongeveer 30 kilo, dit is makkelijk te tillen voor 1 persoon. Zo is de pop eenvoudig te plaatsen, maar ook eenvoudig weer op te bergen.

Fiberglass hand gespoten details

Nadat de notenkraker pop gevormd is, wordt deze afgewerkt met hand gespoten details. De verf die gebruikt wordt is gelijk aan metallic autolak, dit betekent dat er een prachtige strakke kleur laag over de pop heen ligt. Goedkope notenkraker poppen worden machinaal gespoten of met stickers beplakt en deze verf laat erg snel los. De notenkraker pop 220 cm van Gadero heeft een sterke laklaag en zijn perfect afgewerkt.

Luxe notenkraker

Deze luxe notenkraker poppen zijn groot qua formaat en hebben een chique uitstraling. U steelt de show met deze mega grote poppen voor de deur. Is deze grote notenkraker met zwaard niet wat u zoekt? Bekijk dan onze Luxe grote notenkraker met staf

Notenkraker pop kerst

De notenkraker kennen we natuurlijk allemaal van het verhaal de muizenkoning en de notenkraker. Vroeger werden de notenkrakers gemaakt van hout in verschillende modellen, voornamelijk van hoog geplaatste figuren in de maatschappij. En rond de kerstperiode werden ze echt gebruikt om noten mee te kraken. Deze grote notenkrakers zijn daar niet geschikt voor, de poppen kunnen niet bewegen. Bij Gadero koopt u 2 modellen, een notenkraker met zwaard of een luxe notenkraker met staf.

Plaats deze grote poppen rond de kerstperiode voor uw entree en u heeft gegarandeerd een eyecatchter, iedereen zal ermee op de foto willen! Lees alle trends kerst 2021 in onze blog.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Lichtgewicht notenkraker-groot-kerst-220cm.jpg Grote luxe notenkraker pop 220 cm hoogte, fiberglass met zwaard, Rood met groen, kleuren handgespoten | Prachtige details   |   Handgespoten notenkraker pop   |   Stevige kwaliteit   |   Lichtgewicht Op voorraad
€ 2.137,45 € 1.574,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt