Logo Gadero
service

Grote Notenkraker pop

Voor de kerstperiode zoekt u iets speciaals, een uniek beeld voor uw entree. Een object wat in het oog valt en waarmee mensen op de foto willen. Bekijk dan onze grote notenkraker poppen van A-kwaliteit. Deze extra grote notenkrakers van luxe Fiberglass staan prachtig in combinatie met een mega grote kunstkerstboom (bomen van maar liefst 4 tot 10 meter). Reserveer hier als eerste uw grote notenkraker; Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag verstuurd!

Notenkraker poppen komen oorspronkelijk uit het Ertzgebergte en werden vooral rond de kerst gebruikt om noten te kraken. Inmiddels zijn notenkrakers niet meer weg te denken uit het kerst assortiment, het ontwerp van de pop is vaak gebasseerd op gezaghebbende personen. Zo is de notenkraker soldaat erg populair geworden. Met deze grote notenkraker poppen plaatst u een echte eye-catcher in uw bedrijf, winkel of villa voor de kerstperiode. Koop deze notenkrakers in combinatie met grote kunstkerstbomen, kerstversiering of echte kerstbomen bij Gadero. 

Mega grote notenkraker poppen bij Gadero, 220 cm hoogte. Wij bezorgen grote notenkrakers overal in Nederland en België. 

Waarom een notenkraker met kerst

We kennen de notenkraker soldaat uit het toneelspel de notenkraker en de muizenkoning. Maar nog voor die tijd werden notenkrakers in figuren gesneden van gezaghebbende personen uit de maatschappij toentertijd. Zoals een soldaat, een politieagent, maar ook brandweerlieden en zelfs de koning. Het 'gewone' volk nam de belangrijke mensen op de hak door ze hun noten te laten kraken. Omdat het kleine handzame figuren waren werden ze al snel gebruikt door kinderen om mee te spelen. En dat is waar het beroemde toneelstuk over gaat, notenkrakers die tot lezen komen. 

Notenkraker groot

De notenkrakers van Gadero zijn niet klein en handzaam om mee te spelen. Het zijn levensgrote poppen van dik 2 meter, een echt statig standbeeld voor bij uw entree of in de hal van uw bedrijf. 

Heeft u iets minder budget? Bekijk dan ook onze houten kerstbomen van steigerhout, vurenhout enzovoorts. Ook verkrijgbaar met led verlichting.