Houten Dubbele schommel met touwladder Charlotte 340 x 220 x 220 cm

Productnummer: SK18090 Schommel set, alles reeds op maat gezaagd

€ 222,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Dubbele schommel met touwladder Charlotte 340 x 220 x 220 cm

  • Inclusief 2 schommelzitjes en touwladder (klimladder)
  • Speeltoestel van Swingking met CE-Keurmerk binnen een week bezorgd in Nederland en België
  • Glad geschaafd rondhout van 10 cm dikte, behandeld voor buiten
  • Snel te plaatsen dankzij prefab stalen koppelstukken voor rondhout
  • Geschikt voor tuinen vanaf 25m2

Houten Dubbele schommel met touwladder Charlotte 340 x 220 x 220 cm

Dit houten speetoestel van Swingking is ideaal voor gezinnen met 2 of 3 kinderen. Dit rondhouten speeltoestel bevat 2 schommels en een touwladder. Deze prefab speeltoestel Charlotte van glad geschaafd hout wordt geleverd met prefab stalen koppelstukken met bouten en ophangogen voor de schommels en de touwladder. De klimladder heeft 5 treden. Het keteldruk geïmpregneerde rondhout is maarliefst 10 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. De meegeleverde accessoires zijn voorzien van een CE-keurmerk.

Eenvoudig te plaatsen, dankzij de slimme stalen verbindingsstukken

De metalen koppelstukken maken het plaatsen van dit schommeltoestel eenvoudig. De stalen hoekverbindingen zorgen zonder nadenken al voor de juiste schuinte van de staanders en maken het plaatsen van de horizontale ligger simpel en snel te klaren. 

Varieer met de accessoires

Deze prefab schommel/speeltoestel Danielle wordt zeer volledig geleverd. U kunt op de plek van de touwladder of de schommelzitjes echter ook een extra (baby)schommelzitje, boksbal, autoband of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze desgewenst bij, zo kunt u af en toe afwisselen. Zo hebben uw kinderen nog langer lol van uw houten speeltoestel.

Veilig schommelen, bestel ook

Voorzie de staanders van grondankers, deze kunt u naast een houten paal in de grond draaien en vervolgens met een bout vastzetten. Plaats op de bodem onder uw schommelset rubberen valtegels voor extra demping bij een val.

Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 12m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Wij bezorgen deze Swingking houten schommel met speciaal tweemansvervoer in heel Nederland en België. 

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
schommel charlotte Houten Dubbele schommel met touwladder Charlotte 340 x 220 x 220 cm Schommel set, alles reeds op maat gezaagd Op voorraad
€ 222,95 Per stuk incl. BTW