Houten speelhuisje Laura 202 x 225 x 171 cm met veranda

Productnummer: SK18104

€ 986,90 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 20,97 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten speelhuisje Laura 202 x 225 x 171 cm met veranda

  • Houten speelhuisje voorzien van veranda, twee ramen met plexi glas, een deur en dakleer
  • Speelhuisje van A-merk Swingking met erkent keurmerk snel geleverd
  • Kinderen van 3-8 jaar vermaken zich uren in hun eigen huisje
  • Binnen een week bezorgt in Nederland en Belgie
  • Niet geschikt voor kinderen van 8+

Houten speelhuisje Laura 202 x 225 x 171 cm met veranda

Wenst u een ruim houten speelhuisje met veranda voor uw kleine kinderen? In houten speelhuisje Laura zit enorm veel ruimte voor uren speelplezier voor 2 a 3 kids. Dankzij de veranda, twee ramen en de te openen deur maken ze hier hun eigen speelplaatsje van. Dit houten kinderhuisje van 202x225 cm vergt bovendien maar een beperkt aantal vierkante meters van uw tuin. Ook kunt u dit speelhuisje van geïmpregneerd hout gebruiken voor het opslaan van buitenspeelgoed in de winter en avonduren.

Dit houten speelhuisje Laura is hier te koop voor een aantrekkelijke prijs, bezorging in Nederland en België is daarbij geen probleem. Dit houten kinderhuisje leveren wij standaard met dakleer en bevestigingsmaterialen.

Vooral kleine kinderen van 3 tot 12 jaar vermaken zich uren met dit speelhuisje. Bovendien is de prijs aantrekkelijk en is het kinderhuisje helemaal compleet. 

Veilig plaatsen van uw speelhuis is een must

Wij leveren speeltoestel Laura met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Voor dit houten huisje is circa 15m2 nodig van uw tuin. Zorg voor een vlakke ondergrond en plaats het huisje bij voorkeur op funderingsbalken van kunststof of hardhout.

Verbindt de funderingsbalken bij voorkeur met grondankers (niet standaard meegeleverd), zeker op plekken waar veel wind staat sterk aanbevolen, deze draait u eenvoudig in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem en rondom het kinderhuisje legt u rubberen valtegels voor extra demping. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels op een zandbed. 

Schroef de deurlijst en raam alleen aan de onderkant vast, dus nooit aan uw wanden. 

Speciale bezorgdienst voor houten speelhuisjes in Nederland en België

Houten speelhuisjes zijn best wel kwetsbaar om te vervoeren. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Laura daarom met speciale busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. Wij bezorgen speelhuisje Laura binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Bestel circa 6m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden. 

Voor onze speelhuisjes gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de kinderhuisjes van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

Behandelen, blank of in kleur

Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd. We raden uw speelhuisje met onze Embalan of Embadecor blokhut beits te behandelen. Kies uit een blank aflakken of verf uw kinderhuisje in een vrolijke kleur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Laura houten speelhuisje Houten speelhuisje Laura 202 x 225 x 171 cm met veranda Op voorraad
€ 986,90 Per stuk incl. BTW