Logo Gadero
service

Luxe Houten speelhuisje Milan 248 x 161 x 251 cm

Productnummer
SK18103
houten_speelhuisje_milan
houten_speelhuisje_milan_schoorsteen
houten_speelhuisje_milan_bovenramen
houten_speelhuisje_milan_plantenbak
Per stuk

1.418,45

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
161 cm
Breedte
248 cm
Hoogte
251 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer luxe en uitgebreid houten speelhuisje met onder- en bovenramen, schoorsteen en trap

  • Speelhuisje van A-merk Swingking met erkent keurmerk snel geleverd

  • Kinderen van 3-12 jaar vermaken zich uren in hun eigen huisje/winkeltje

  • Binnen een week bezorgt in Nederland en Belgie

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
248 cm
Diepte
161 cm
Hoogte
251 cm

Luxe Houten speelhuisje Milan 248 x 161 x 251 cm

Wenst u een luxe, uitgebreid houten speelhuisje voor uw kleine kinderen? In houten speelhuisje Milan zullen uw kinderen zich zeker uren vermaken. Dankzij de onder- en bovenramen, een trap met vide en de te openen deur maken ze hier hun eigen speelplaatsje van. Dit houten kinderhuisje van 248x161 cm vergt bovendien maar een beperkt aantal vierkante meters van uw tuin. Ook kunt u dit speelhuisje van geïmpregneerd hout gebruiken voor het opslaan van buitenspeelgoed in de winter en avonduren.

Dit houten speelhuisje Milan is hier te koop voor een aantrekkelijke prijs, bezorging in Nederland en België is daarbij geen probleem. Dit houten kinderhuisje leveren wij standaard met dakleer en bevestigingsmaterialen.

Kinderen vermaken zich uren met dit speelhuisje. Bovendien is de prijs aantrekkelijk en is het kinderhuisje helemaal compleet.

Veilig plaatsen van uw speelhuis is een must

Wij leveren speeltoestel Milan met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Voor dit houten huisje is circa 15m2 nodig van uw tuin. Zorg voor een vlakke ondergrond en plaats het huisje bij voorkeur op funderingsbalken van kunststof of hardhout.

Verbindt de funderingsbalken bij voorkeur met grondankers (niet standaard meegeleverd), zeker op plekken waar veel wind staat sterk aanbevolen, deze draait u eenvoudig in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem en rondom het kinderhuisje legt u rubberen valtegels voor extra demping. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels op een zandbed.

Schroef de deurlijst en raam alleen aan de onderkant vast, dus nooit aan uw wanden.

Speciale bezorgdienst voor houten speelhuisjes in Nederland en België

Houten speelhuisjes zijn best wel kwetsbaar om te vervoeren. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Milan daarom met speciale busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan.

Bestel circa 6m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van (jonge) kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Voor onze speelhuisjes gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de kinderhuisjes van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

Behandelen, blank of in kleur

Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd. We raden uw speelhuisje met onze Embalan of Embadecor >blokhut beits te behandelen. Kies uit een blank aflakken of verf uw kinderhuisje in een vrolijke kleur.