In onze houtschaverij schaven wij naast planken voor gevelbekleding ook palen met of zonder v-groef. Ook kunnen wij voor luxe houtbouw projecten Lariks Douglas of Eiken houten balken op maat schaven. Tevens kunnen wij Azobe of Angelim Vermelho palen en balken op maat schaven voor beschoeiing en steiger projecten. Naast het schaven in profielen kunnen wij bijvoorbeeld Lariks Douglas blokhutprofielen inkepen en Eiken houten van 15x15 of 20x20 staanders inkepen zodat dakgordingen hier precies invallen. Tot slot schaven wij ook geïmpregneerd hout op maat, dit kan alleen als het gedroogd is.

Voor het machinaal schaven hebben wij minimaal 4 milimeter dikte (bij voorkeur iets meer) nodig. Dus van een 22x150 mm ruwe balk kunnen wij bijvoorbeeld een 18x145 mm profiel schaven. En bijvoorbeeld van een 26x80 mm kunnen wij een 20x68 mm lat schaven. 

Wat ook vaak voorkomt is van een 32x155 mm een 28x145 mm profiel schaven. Ook kunnen wij 100x200 met een lintzaag eerst doorzagen en vervolgens hier 2 palen van 9x9 cm dikte uithalen.

Wij bezorgen op maat geschaafd hout overal in Nederland en Belgie, van Amsterdam tot Groningen en van Nijmegen tot Antwerpen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u