Logo Gadero
service

Saunabarrel Karibu tonsauna 4 205x335cm met voorruimte

Productnummer
DE986
Gemakkelijk te plaatsen
Met binnen- en buitenbanken
Voorzien van twee ramen
66855_01
66855_karibu_holztechnik_sauna_02
saunat_r_bronziert_mit_knauflripf78cuaqa3
Vanaf

7.829,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
335 cm
Hoogte
205 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Sterkte constructie met 42mm dikke planken

  • Uitgerust met 4 luxe ligbanken

  • Gemakkelijk te plaatsen door bovengrondse fundering

  • Voorzien van twee ramen aan de achterzijde

  • Spanbanden moeten regelmatig worden aangespand

  • Saunakachel wordt niet standaard meegeleverd

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Sauna barrel
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Diepte
335 cm
Hoogte
205 cm
Diameter
205 cm

Saunabarrel Karibu tonsauna 4 205x335cm met voorruimte

een saunabarrel in uw tuin is op zichzelf al een weelde. Maar als u toch al eentje wilt en de ruimte hebt, waarom dan niet de meest uitgebreide saunabarrel? In dat geval is deze Karibu saunaton 4 de juiste keuze. Met een lengte van liefst 400 cm inclusief buitenruimte is deze saunabarrel de ideale sauna. Binnen hebt u namelijk een ruim voorruimte of ontspanningskamer alvorens u de eveneens ruime sauna betreedt. Deze saunabarrel is in tegenstelling tot de andere saunabarrels standaard voorzien van twee luxe ramen voor veel natuurlijke lichtinval. Wilt u even echt afkoelen of juist van het zonnetje genieten? Dat kan ook! aan de voorkant zitten twee bankjes om heerlijk buiten te zitten. Dit is dus niet alleen een saunabarrel, maar een heus wellnessparadijs!

Saunabarrel met voorruimte

Een voorruimte van een saunahuisje dient ervoor om lekker te kunnen afkoelen na het saunagebruik of om rustig te ontspannen en om te kleden voor het gebruik. Even tussendoor afkoelen of ruimte maken voor een andere saunagast? Met twee luxe bankjes biedt deze Karibu Tonsauna een ideale ontspanningsruimte. Na een intensieve zweetsessie kunt u hier lekker van wat drinken genieten en bijpraten met uw gasten, of partner.

Fundering van de saunabarrel

Een groot voordeel van een saunabarrel ten opzichte van een saunahuisje is het gemak waarmee deze geplaatst kan worden. Waar u bij een normaal houten saunahuis een fundering moet uitgraven is dat bij een saunabarrel niet nodig. De meegeleverde fundering plaatst u op de grond en kunt u verankeren. Hier bovenop kan de saunabarrel geplaatst worden. Dankzij de ronde vorm zal deze Tonsauna 4 van Karibu zeer stabiel hierop liggen.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Karibu tonsauna 4 voorzien van vier 50cm brede luxe ligbanken die door de gehele lengte van de sauna en de voorruimte gemonteerd zijn. Zo kunt u gemakkelijk met twee personen te gelijk zitten of liggen in de sauna. U komt de sauna binnen via de bronsgetinte volledig glazen deur met een glasdikte van 8mm. In de saunaruimte zitten twee ramen voor veel natuurlijke lichtinval.

Elektra sauna

Kiest u voor een sauna in de tuin, dan heeft u ook een elektrische aansluiting nodig. Bij gebruik van een houtkachel kan dit een simpele aansluiting zijn zodat u verlichting kan aansluiten of bijvoorbeeld een radio. Wanneer u gebruik maakt van een elektrische kachel dan heeft u in sommige gevallen een krachtstroom aansluiting nodig. Elektra en kabels worden niet meegeleverd met uw sauna of kachel die dient u zelf aan te schaffen. U doet er goed aan voor de montage van de sauna na te denken over eventuele elektra, nu kunt u kabels nog weg werken in de grond, dit zal na het plaatsen van de sauna een stuk lastiger worden.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de Finse saunabarrel volledig naar eigen wens inrichten en de >saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 6,7 m3 is een elektrische saunakachel van 9 watt geschikt. Kijkt u bij de saunakachels van Karibu en kies welke het best bij u past.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving in uw houten saunabarrel te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Verschillende accessoires zijn goed te combineren met de Karibu saunakachels. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de saunahut, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in uw saunabarrel? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Kijkt u bij onze >sauna-accessoires zodat u de buitensauna van hout volledig persoonlijk kunt inrichten.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt het Karibu Tonsauna 4 geen dakbedekking geleverd. Voor slechts €100,- leveren wij vijf pakken rode dakshingels mee met de saunabarrel. Het hout van de houten saunabarrel is onbehandeld. We raden aan om de buitenkant van de saunabarrel te behandelen met beits of een coating. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hogere temperaturen bij het saunagebruik.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Saunabarrel wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.