Logo Gadero
service

Kerstboom Antwerpen

Wij bezorgen uitstekende A-kwaliteit kerstbomen bij u thuis in Antwerpen en omgeving. Koop online kerstboom met of zonder kluit en kies uit grote maten van 2 tot 4 meter. U kunt bij ons enkel via de website online kerstbomen kopen voor Antwerpen.

De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste dagen in Antwerpen en omgeving zodat de bezorgkosten minder worden. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% mooie boom garantie. 

Wij bezorgen kerstbomen van Antwerpen noord tot zuid, en van Antwerpen oost tot west en in het centrum. Desgewenst zetten we de kerstboom zelfs bij u in de woonkamer neer. Versieren moet u dan nog alleen zelf doen.

Kerstboom leveringen in Antwerpen vallen bij ons onder het Vlaanderen 1 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Vlaanderen 1. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot 4 meter hoog. 

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Antwerpen doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum. 

Kerstboom inspiratie