Logo Gadero
service

Kerstboom Gent

Wilt u een Nordmann of andere kerstboom kopen en laten bezorgen in Gent? Koop online uw prachtige kerstboom met of zonder kluit bij Gadero. U kunt bij ons enkel via de website online A-kwaliteit kerstbomen kopen voor Gent en omgeving. Uw kerstboom bezorgen wij in Gent op vaste dagen zodat de transportkosten zo laag mogelijk blijven. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van uw kerstboom laten bezorgen in Gent en onze 100% mooie boom garantie. Wij bezorgen kerstbomen van Gent noord tot zuid, en van Gent oost tot west en in het centrum. Wij bezorgen kerstbomen van Gent noord tot zuid, en van Gent oost tot west en in het centrum. 

De bezorging van kerstbomen in Gent vallen bij ons onder het gebied Vlaanderen 1. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in België. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot wel 5 meter hoog!

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Wij bezorgen in Gent doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum. 

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Kerstboom inspiratie