Logo Gadero
service

Composiet Rhombus 2,05 x 8.1 x 420 cm Bruin Open gevelbekleding

Productnummer
MW14825
Hoogwaardig Duits A-kwaliteit composiet
Zeer hoge levensduur
img_5641
img_5642
composiet_rhombus_205_x_81_x_420_cm_bruin_open_gevelbekleding
img_5643
img_5644
Per stuk

44,95

incl. BTW

121,49 per ㎡

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Lengte
420 cm
Breedte
8,1 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 44,95

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Lange levensduur

  • Zowel horizontaal als verticaal toe te passen

  • Enkel 2 kleuren

  • 1 lengte

Specificaties

Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Bruin
Lengte
420 cm
Breedte
8,1 cm
Dikte
2,05 cm
Benodigde per m2
2.7027

Composiet Rhombus 2,05 x 8.1 x 420 cm Bruin Open gevelbekleding

Bij Gadero leveren wij ook kunststof gevelbekleding van massief composiet van het Duitse A-merk Megawood. Wilt u een luxe afgewerkt product waaraan u zeker de komende 15 - 20 jaar helemaal niks aan hoeft te doen (enkel schoon houden), dan is de Rhombus composiet zeker een optie voor u. Het is geen standaard gevelplank, maar een luxe massief WPC rhombus profiel voor open gevelbekleding. Het geeft een heel luxe afgewerkte wand of gevel door het rhombus (parallelogram) profiel. De dikte van deze profielen is 2.05 cm en de breedte is 8.1 cm.

Topkwaliteit

De Rhombus Composiet Bruin is een product dat wordt geleverd door de Duitse fabrikant van Megawood en Easydeck, de fabrikant staat al meer dan 100 jaar bekend om zijn hoogwaardige producten, die allemaal aangeboden worden door Gadero. De fabrikant produceert op gebied van tuininrichting alles van composiet, van kunststof tuinschermen tot wpc vlonderplanken en schuttingplanken tot gevelbekleding. Hanteer 7-10 mm tussenruimte tussen uw profielen.

Deze Rhombus composiet delen kan je gebruiken als gevelbekleding of als schutting(bekleding), ze zijn handig vast te maken met de bijbehorendende clips, of ze kunnen geschroefd (verticaal) worden. Ze zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken, bij verticale bevestiging, raden wij aan om de delen te schroeven op uw rachelwerk, voorboren is aangeraden. Wilt u een horizontale schuttig of gevel van composiet? Dan kunt u de blinde clips gebruiken, deze worden geplaatst in de inkeping van het rhombus profiel, zodat u geen clips of schroeven in het zicht heeft.

De kleur van de Rhombus composiet is Bruin, vanuit de fabrikant noemen ze het Varia Grau. Het is een donker-grijze kleur met een iets donkere lijnen in het profiel. Het rhombus profiel is 20.5 mm dik en 82 mm breed en heeft een parallelogram als afwerking, rhombus is een andere woord voor een parallelogram-afwerking. Het profiel is enkel te krijgen in een lengte van 420 cm.

Bekijk ook onze trendy >rhombus profielen van echt hout.