MBI GeoArdesia Alivo Cannobio Natuurlijke tuintegels

Productnummer: MB23321   |   Gemakkelijke puzzelstukjes om te leggen in een unieke tuin

€ 57,71 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoArdesia Alivo Cannobio Natuurlijke tuintegels

  • Makkelijk te onderhouden
  • Zeer populaire kleur
  • Geeft (een natuurlijk) karakter aan uw tuin
  • Gemakkelijk te leggen in een normaal zandbed
  • Bestellen per 24 stuks

MBI GeoArdesia Alivo Cannobio Natuurlijke tuintegels

Droomt u van echt een unieke achtertuin, maar wilt u hier niet al te veel moeite voor doen? Kijk dan eens naar de MBI GeoArdesia Alivo Cannobio Natuurlijke tuintegels met een dikte van 6 cm. Dit zijn prachtige 5-hoekige tegels voor uw tuin. Zoals u op de foto's kunt zien, geven deze fraaie tegels een sfeervolle uitstraling aan uw tuin.  De GeoArdesia Alivo tegels zijn als het ware organisch vormgegeven puzzelstukjes die perfect in elkaar passen. Deze 5-hoekige donker grijze tegels hebben de looks en designs van natuurlijke stenen, maar de voordelen van sterke goed beschermde betontegels. Dankzij de factor 25 beschermlaag is het voor vuil en vocht lastig om te hechten aan het oppervlak. Hierdoor heeft u veel minder onderhoud aan uw terras dan bij onbehandelde stenen. Combineer de prachtige Cannobio GeoArdesia Alivo tegels met natuurlijke stapelblokken om de natuurlijke uitstraling van uw tuin te versterken. Met stapelblokken creëert u bijvoorbeeld een bloembak waar u planten in doet. Ook dit gaat perfect samen met de donkergrijze GeoArdesia Cannobio tegels. De organisch gevormde randen zorgen namelijk voor een natuurlijk samenspel tussen groen en bestrating.

GeoArdesia Alivo tegels (makkelijk) leggen

Iedere lijn van de GeoArdesia Alivo is authentiek en geen enkele tegel is dus 100% gelijk. U hoeft echter niet bang te zijn voor het leggen van deze 5 hoekige donkergrijze Cannobio stap tegels. Het verweken van GeoArdesia Alivo is namelijk veel makkelijker dan het lijkt. De tegels zijn eigenlijk net puzzelstukjes die op meerdere manieren in elkaar passen. U heeft dus totale ontwerpvrijeheid. Alle stukken sluiten dus naadloos op elkaar aan waardoor u de volledige vrijheid heeft om een unieke puzzel te creëren in uw tuin. GeoArdesia Alivo tegels hebben geïntegreerde afstandhouders zodat u ze altijd op dezelfde afstand legt. Verder legt u deze tegels als iedere andere betontegel in een normaal, egaal zandbed.

Laat de kleur Cannobio terugkomen in uw tuin!

De grijze kleur Cannobio is een zeer populaire en erg mooie kleur. De mooie grijze tinten passen goed in elke tuin. Daarom kunt u bij Gadero meerdere soorten bestrating online bestellen in deze populaire kleur. Denk aan Klinkers voor oprit, Strakke terrastegels en stapelblokken. Cannobio is een echte aanrader! 

Investeer in uw voegen

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen de tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Online terrastegels kopen

Koop nu uw MBI GeoArdesia Alivo Cannobio Natuurlijke tuintegels bij uw MBI dealer Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet uw toebehoren zoals voegmiddel, opsluitbanden en zand te bestellen?


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI GeoArdesia Alivio Cannobio Natuurlijke tegels voor tuin MBI GeoArdesia Alivo Cannobio Natuurlijke tuintegels   |   Gemakkelijke puzzelstukjes om te leggen in een unieke tuin Op voorraad
€ 57,71 Per m2 incl. BTW