Logo Gadero
service

MBI GeoArdesia Alivo Milano Natuurlijke tuintegels 6 cm dikte

Productnummer
MB23325
Natuurlijk ogende staptegels
Gemakkelijk te leggen in zandbed
mbi_geoardesia_alivo_milano_natuurlijke_tuintegels_6_cm
mbi_geoardesia_alivo_milano_natuurlijke_tuintegels_6_cm_dikte
Per m2

65,25

incl. BTW

Verkocht per 24 stuks á € 270,-

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Factor 30 beschermlaag, dus makkelijk te onderhouden

  • Natuurlijk uiterlijk

  • Makkelijk, als een puzzel te leggen in zandbed

  • Prachtige kleur

  • Tijdelijke kalkuitbloei kan ontstaan, want het blijft een betonproduct

Specificaties

Gewicht
24 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Dikte
6 cm
Benodigde per m2
5.8
Te bezichtigen in
Breukelen

MBI GeoArdesia Alivo Milano Natuurlijke tuintegels 6 cm dikte

Droomt u van echt een unieke achtertuin, maar wilt u hier niet al te veel moeite voor doen? Kijk dan eens naar de MBI GeoArdesia Alivo Milano Natuurlijke tuintegels met een dikte van 6 cm. Dit zijn prachtige 5-hoekige tegels voor uw tuin. Zoals u op de foto's kunt zien, geven deze fraaie tegels een sfeervolle uitstraling aan uw tuin. De GeoArdesia Alivo tegels zijn als het ware organisch vormgegeven puzzelstukjes die perfect in elkaar passen. Deze 5-hoekige antraciet zwarte tegels hebben de looks en designs van natuurlijke stenen, maar de voordelen van sterke goed beschermde betontegels. Dankzij de factor 25 beschermlaag is het voor vuil en vocht lastig om te hechten aan het oppervlak. Hierdoor heeft u veel minder onderhoud aan uw terras dan bij onbehandelde stenen. Combineer de prachtige Milano GeoArdesia Alivo tegels met om de natuurlijke uitstraling van uw tuin te versterken. Met stapelblokken creëert u bijvoorbeeld een bloembak waar u planten in doet. Ook dit gaat perfect samen met de antraciete GeoArdesia Milano tegels. De organisch gevormde randen zorgen namelijk voor een natuurlijk samenspel tussen groen en bestrating.

GeoArdesia Alivo tegels (makkelijk) leggen

Iedere lijn van de GeoArdesia Alivo is authentiek en dus is geen enkele tegel 100% gelijk. U hoeft echter niet bang te zijn voor het leggen van deze 5 hoekige donkere, antraciet zwarte Milano stap tegels. Het verweken van GeoArdesia Alivo is namelijk veel makkelijker dan het lijkt. De tegels zijn eigenlijk net puzzelstukjes die op meerdere manieren in elkaar passen. U heeft dus totale ontwerpvrijeheid. Alle stukken sluiten dus naadloos op elkaar aan waardoor u de volledige vrijheid heeft om een unieke puzzel te creëren in uw tuin. GeoArdesia Alivo tegels hebben geïntegreerde afstandhouders zodat u ze altijd op dezelfde afstand legt. Verder legt u deze tegels als iedere andere betontegel in een normaal, egaal zandbed.

Laat de kleur Milano terugkomen in uw tuin!

De Antraciet kleur Milano is een zeer populaire en erg mooie kleur. De mooie antraciet zwarte tinten passen goed in elke tuin. Daarom kunt u bij Gadero meerdere soorten bestrating online bestellen in deze populaire kleur. Denk aan Klinkers voor oprit, en stapelblokken. Milano is een echte aanrader!

Investeer in uw voegen

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen de tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Online terrastegels kopen

Koop nu uw MBI GeoArdesia Alivo Milano Natuurlijke tuintegels bij uw MBI dealer Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet uw toebehoren zoals voegmiddel, opsluitbanden en zand te bestellen?

Vergelijkbare producten