Logo Gadero
inspiratieservice

MBI GeoArdesia Alivo Riviera Natuurlijke tuintegels 6 cm dikte

Productnummer
MB23323
Natuurlijk ogende staptegels
mbi_geoardesia_alivio_riviera_natuurlijke_tuintegels_dikte
mbi_geoardesia_alivio_riviera
mbi_geoardesia_alivio_riviera_natuurlijke_tuintegels_6_cm
mbi_geoardesia_alivio_riviera_natuurlijke_tuintegels
mbi_geoardesia_alivio_riviera_natuurlijke_tuintegels_6_cm_dikte
Per m2

65,25

incl. BTW

Verkocht per 24 stuks á € 270,-

Op voorraad
1 tot 2 weken

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 24 stuks á € 270,-

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Factor 25 beschermlaag, dus makkelijk te onderhouden

  • Echte fraaie natuurlijke uitstraling

  • Mooie, warme kleur

  • Gemakkelijk te leggen in een normaal zandbed

  • Bestellen per 4,138 m2

Specificaties

Gewicht
24 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Dikte
6 cm
Benodigde per m2
5.8

MBI GeoArdesia Alivo Riviera Natuurlijke tuintegels 6 cm dikte

De meeste dromen zijn bedrog. Mar met de MBI GeoArdesia Alivo Riviera Natuurlijke tuintegels worden uw dromen werkelijkheid! Met deze prachtige 5-hoekige betonnen staptegels van A - merk MBI creëert u in een handomdraai uw droomtuin. De prachtige stapstenen zijn verwerkt in een prachtige roodachtige / geelachtige kleur. Hierdoor krijgt uw terras en of looppad een natuurlijke, warme uistraling. De warme kleur steekt mooi af bij contrasten van bijvoorbeeld hout of beplanting. Daarom passen deze prachtige stapeltegels in iedere tuin. GeoArdesia Alivo Riviera tegels hebben als grote voordeel dat ze zorgen voor een perfect samenspel tussen uw beplanting en uw bestrating. Zoals u op de foto's kunt zien, krijgt de tuin echt een levendige en unieke uitstraling. De GeoArdesia staptegels zijn gemaakt van beton en zijn na productie voorzien van Protection Plus 25 beschermlaag. Deze speciale coating zorgt ervoor dat uw terras of looppad onderhoudsvriendelijk is. U kunt uw hogedrukspuit dus laten staan; vegen is voldoende!

GeoArdesia Alivo tegels (makkelijk) leggen

Iedere lijn van de GeoArdesia Alivo is authentiek en dus is geen enkele tegel 100% gelijk. U hoeft echter niet bang te zijn voor het leggen van deze 5 hoekige warme Riviera stap tegels. Het verweken van GeoArdesia Alivo is namelijk veel makkelijker dan het lijkt. De tegels zijn eigenlijk net puzzelstukjes die op meerdere manieren in elkaar passen. U heeft dus totale ontwerpvrijeheid. Alle stukken sluiten dus naadloos op elkaar aan waardoor u de volledige vrijheid heeft om een unieke puzzel te creëren in uw tuin. GeoArdesia Alivo tegels hebben geïntegreerde afstandhouders zodat u ze altijd op dezelfde afstand legt. Verder legt u deze tegels als iedere andere betontegel in een normaal, egaal zandbed.

Investeer in uw voegen

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen de tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Online terrastegels kopen

Koop nu uw MBI GeoArdesia Alivo Riviera Natuurlijke tuintegels bij uw MBI dealer Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet uw toebehoren zoals voegmiddel, opsluitbanden en zand te bestellen?

Bijbehorend bij dit product

Vergelijkbare producten