Logo Gadero
inspiratieservice

MBI GeoArdesia Alivo Elba Natuurlijke tuintegels 6 cm dikte

Productnummer
MB23324
Perfecte spil tussen bestrating en beplanting
mbi_geoardesia_alivo_elba_natuurlijke_tuintegels_6_cm_dikte
Per m2

65,25

incl. BTW

Verkocht per 24 stuks á € 270,-

Op voorraad
1 tot 2 weken

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 24 stuks á € 270,-

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Beschermlaag factor 25, dus relatief weinig onderhoud

  • Veelzijdig en multi-inzetbaar

  • Heel gemakkelijk te verwerken

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Bestellen per 4,138 m2

Specificaties

Gewicht
24 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Dikte
6 cm
Benodigde per m2
5.8

MBI GeoArdesia Alivo Elba Natuurlijke tuintegels 6 cm dikte

Droomt u van echt een unieke achtertuin, maar wilt u hier niet al te veel moeite voor doen? Kijk dan eens naar de MBI GeoArdesia Alivo Elba Natuurlijke tuintegels met een dikte van 6 cm. Dit zijn prachtige 5-hoekige tegels voor uw tuin. Zoals u op de foto's kunt zien, geven deze fraaie tegels een sfeervolle uitstraling aan uw tuin. De GeoArdesia Alivo tegels zijn als het ware organisch vormgegeven puzzelstukjes die perfect in elkaar passen. Deze 5-hoekige grijze tegels hebben de looks en designs van natuurlijke stenen, maar de voordelen van sterke goed beschermde betontegels. Dankzij de factor 25 beschermlaag is het voor vuil en vocht lastig om te hechten aan het oppervlak. Hierdoor heeft u veel minder onderhoud aan uw terras dan bij onbehandelde stenen. Combineer de prachtige Elba GeoArdesia Alivo tegels met om de natuurlijke uitstraling van uw tuin te versterken. Met stapelblokken creëert u bijvoorbeeld een bloembak waar u planten in doet. Ook dit gaat perfect samen met de grijze GeoArdesia Elba tegels. De organisch gevormde randen zorgen namelijk voor een natuurlijk samenspel tussen groen en bestrating.

GeoArdesia Alivo tegels (makkelijk) leggen

Iedere lijn van de GeoArdesia Alivo is authentiek en dus is geen enkele tegel 100% gelijk. U hoeft echter niet bang te zijn voor het leggen van deze 5 hoekige grijze Elba stap tegels. Het verweken van GeoArdesia Alivo is namelijk veel makkelijker dan het lijkt. De tegels zijn eigenlijk net puzzelstukjes die op meerdere manieren in elkaar passen. U heeft dus totale ontwerpvrijeheid. Alle stukken sluiten dus naadloos op elkaar aan waardoor u de volledige vrijheid heeft om een unieke puzzel te creëren in uw tuin. GeoArdesia Alivo tegels hebben geïntegreerde afstandhouders zodat u ze altijd op dezelfde afstand legt. Verder legt u deze tegels als iedere andere betontegel in een normaal, egaal zandbed.

Laat de kleur Elba terugkomen in uw tuin!

De grijze kleur Elba is een zeer populaire en erg mooie kleur. De mooie grijze tinten passen goed in elke tuin. Daarom kunt u bij Gadero meerdere soorten bestrating online bestellen in deze populaire kleur. Denk aan Klinkers voor oprit, en stapelblokken. Elba is een echte aanrader!

Investeer in uw voegen

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen de tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Online terrastegels kopen

Koop nu uw MBI GeoArdesia Alivo Elba Natuurlijke tuintegels bij uw MBI dealer Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet uw toebehoren zoals voegmiddel, opsluitbanden en zand te bestellen?

Bijbehorend bij dit product

Vergelijkbare producten