Waarom betontegels met een coating?

Betontegels worden gemaakt vaan een aantal natuurlijk materialen zoals zand, grind en cement. Betontegels zijn hierdoor niet volledig dicht aan het oppervlak. We noemen beton vanwege de kleine gaatjes in het oppervlak hierdoor poreus. In deze kleine gaatjes van uw betontegels zonder coating trekt vuil en vocht. Vuil en vocht zorgen ervoor dat uw tegels snel lelijk worden en niet lang mee gaan. 

Met een coating worden deze kleine gaatjes verdicht. Betontegel met een beschermlaag zijn hierdoor niet meer gevoelig voor vocht en vuil en gaan dus een stuk langer mee dan goedkope betontegels. Ondanks dat gecoate terrastegels sterk verduurzaamd zijn, zijn deze niet krasvast, kleurvast en slijtvast. Wanneer u naar tegels op zoek bent die nooit meer lelijk worden en een levenlang meegaan, dient u voor keramische terrastegels te kiezen. 

Nog geen keuze tussen de betontegels kunnen maken? In onze blog leggen wij het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde en gecoate betontegels uit, zodat u de beste keuze maakt!

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u