Logo Gadero
service

Populaire terrastegel met coating

Bij Gadero kiest u uit terrastegels met een coating in allerlei kleuren en maten van alle topmerken. Hierdoor is het aanbod enorm groot en kan het lastig zijn om een keuze te maken. In deze categorie hebben wij voor u onze meest verkochte gecoate tegels op een rijtje gezet. Alle tegels vertonen een goede prijs/ kwaliteitsverhouding waardoor ze zeer populair zijn. Kies de meest verkochte maat 60x60 cm met print of zonder. In deze categorie vindt u de meest verkochte tegels van alle toonaangevende leveranciers. Het gaat veelal om 4cm dikke tegels voor een looppad of terras.

Wanneer u op zoek bent naar een tegel voor uw oprit dient u voor een minimale dikte van 6cm opritbestrating te gaan. Bij Gadero vindt u tuintegels met een coating onder andere in de kleuren Antraciet, Grijs en Bruin. In onze categorie Overige kleuren, kiest u uit betontegels met bijzondere, originele kleuren voor een strak, maar uniek terras.

Waarom betontegels met een coating?

Betontegels worden gemaakt vaan een aantal natuurlijke materialen zoals zand, grind en cement. Betontegels zijn hierdoor niet volledig dicht aan het oppervlak. We noemen beton vanwege de kleine gaatjes in het oppervlak hierdoor poreus. In deze kleine gaatjes van uw betontegels zonder coating trekt vuil en vocht. Vuil en vocht zorgen ervoor dat uw tegels snel lelijk worden en niet lang mee gaan. 

Met een coating worden deze kleine gaatjes verdicht. Betontegel met een beschermlaag zijn hierdoor niet meer gevoelig voor vocht en vuil en gaan dus een stuk langer mee dan goedkope betontegels. Ondanks dat gecoate terrastegels sterk verduurzaamd zijn, zijn deze niet krasvast, kleurvast en slijtvast. Wanneer u naar tegels op zoek bent die nooit meer lelijk worden en een levenlang meegaan, dient u voor keramische terrastegels te kiezen. 

Nog geen keuze tussen de betontegels kunnen maken? In onze blog leggen wij het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde en gecoate betontegels uit, zodat u de beste keuze maakt!

Al onze tegels worden binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België bij u thuis geleverd.

Voor het gehele aanbod kunt u in onze categorie terrastegels met coating kijken.