Logo Gadero
service

MBI Terratops Betontegels

Zoekt u betaalbare kwaliteit voor uw tuin? Leg dan uw terras of looppad aan met betontegels van de serie Terratops van A-merk MBI. Terratops betontegels zijn tuintegels van beton die u in veel verschillende kleuren online kunt kopen bij Gadero.

De Terratops is oorspronkelijk een Basicsteen tegel. Dit houdt in dat de tegels redelijk goed beschermd zijn tegen vocht en vuil, maar andere tegels scoren beter op dit segment. Het grote voordeel van de Basicsteen Terratops is de prijs van de tegels. Omdat de betontegels geïmpregneerd zijn met een Factor 15 beschermlaag en niet met een Coating, betaalt u aanzienlijk minder voor de Terratops Betontegel. Kortom, Terratops is de perfecte tegel als u ruim voldoende kwaliteit zoekt in ruil voor een lage prijs.

Terratops Plus Betontegels

Wegens succes is het Terratops assortiment uitgebreid met de Terratops Plus serie. Dit zijn Terratops tegels met een toplaag die deels bestaat uit kleurpigmenten en kleurechte mineralen. Oftewel, de kleuren van de Terratops Plus tegels zijn nog levendiger en blijven nog langer mooi dan bij de 'gewone' Terratops betontegels. Bovendien heeft u minder onderhoud aan de Terratops Plus serie. Ook voor de Terratops Plus serie geldt: Kwaliteit voor weinig!

MBI Terratops betontegels zelf leggen?

Gaat u MBI Terratops betontegels zelf leggen? Dat is geen enkel probleem. U kunt deze prachtige betontegels leggen in een normaal zandbed. Wel kan het soms een zware klus zijn voor één persoon. Daarom raden wij aan om uw terras of tuinpad te leggen met minstens twee personen. Lees op voorhand eerst onze uitgebreide klustips goed door. Hier vindt u veel informatie en handige tips of tricks voor het leggen van een terras van betontegels.