MBI Terratops Basicsteen Kenia 60x60x4,7 cm Betontegel

Productnummer: MB705024   |   Strakke tegels van beton   |   Ideaal voor een goedkope, maar luxe tuin

€ 27,94 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Terratops Basicsteen Kenia 60x60x4,7 cm Betontegel

  • Beschermlaag factor 15, dus minder onderhoud dan bij onbehandelde tegels
  • Warme tegels met natuurlijke structuur
  • Ideaal voor terras
  • Geïntegreerde afstandhouders
  • Geen keramische tegels
  • Niet geschikt als oprit

MBI Terratops Basicsteen Kenia 60x60x4,7 cm Betontegel

Zoek je een budgetvriendelijke terrastegel zonder een "goedkope" look? Zoek dan niet verder! Deze onderhoudsvriendelijk en lichtgewicht betontegels zijn geschikt voor iedere tuin. In een strakke stijl komen ze goed tot hun recht, maar ze zijn ook heel mooi te combineren met planten. Deze schitterende terrastegels van beton van A-merk fabrikant MBI zijn uitgevoerd in de kleur Grijs. De tegels hebben een afmeting van 60 x 60 cm groot en  4 cm dikte. De prijs van deze terrastegel is per m2. De tegels zijn door de dikte van 4 cm niet geschikt voor opritten en kunnen niet worden afgetrild. Lees hier meer tips & tricks voor terras aanleggen. Met onze klustips weet u precies wat u nodig heeft en wat u moet doen voor het plaatsen van uw terras.

Voorkom wateroverlast juist MET sierbestrating

De overlast van het vele regenwater lijkt de laatste jaren alleen maar toe te nemen. Sommige mensen zijn er van overtuigd dat de toename van sierbestrating  een reden is voor de toename van deze overlast. Bij Gadero zijn wij het daar deels mee eens, maar wij zijn er sterk van overtuigd dat sierbestrating juist talloze oplossingen biedt tegen het waterprobleem. Lees in onze uitgebreide blogs verschillende simpele  tips voor het voorkomen en oplossen van wateroverlast MET sierbestrating.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Snel tuintegels bij thuis geleverd

Bestel nu snel nieuwe tuintegels bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België, Duitsland en andere delen van Europa gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI Terratops Basicsteen Kenia 60x60x4,7 cm Betontegel MBI Terratops Basicsteen Kenia 60x60x4,7 cm Betontegel   |   Strakke tegels van beton   |   Ideaal voor een goedkope, maar luxe tuin Op voorraad
€ 27,94 Per stuk incl. BTW