Logo Gadero
inspiratieservice

MBI Triagres Craft Grey 60x60x3 cm Keramische tegel

Productnummer
MB54348
Onderhoudsvriendelijke tuintegels voor terras
Keramiek gaat een leven lang mee
mbi_triagres_craft_grey_60x60x3_cm_keramische_tegel
Per m2

70,19

incl. BTW

Verkocht per 2 stuks á € 50,50

Op voorraad
48 uur
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 2 stuks á € 50,50

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Tuintegels gaan een leven lang mee

  • Handig formaat

  • Krasvrij, slijtvrij en bestendig voor chloor en zuur

  • Kleurechte tuintegels

  • Bestellen per 40 stuks

Specificaties

Gewicht
25 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
3 cm
Benodigde per m2
2.78
Te bezichtigen in
Breukelen

MBI Triagres Craft Grey 60x60x3 cm Keramische tegel

Is alleen het allerbeste goed genoeg voor uw tuin en bent u bereid om echt te investeren in pure kwaliteit? Dan zijn Triagres Keramische tegels wat u zoekt! Keramische tegels Triagres zijn 60x60 en 80x80 tegels met een dikte van 3cm. De MBI Triagres Craft Grey 60x60x3 cm Keramische tegel is een tuintegel van keramiek die direct opvalt door haar prachtige grijze kleur. De kleur grijs is ideaal om als basis te gebruiken voor uw tuin omdat de kleur warmte en rust uitstraalt. De kleur grijs past in elke tuin en zorgt ervoor dat uw gras, planten en bloemen echt tot leven komen. Het keramiek van Triagres is van topkwaliteit en heeft een prachtig Italiaans design. De keramische tegels voor buiten worden uit Italië geïmporteerd door topfabrikant MBI op basis van een selectie van experts op drie criteria: Design, Kwaliteit en Duurzaamheid. U haalt dus gegarandeerd echte topkwaliteit voor uw tuin met de MBI Triagres Craft Grey 60x60x3 cm Keramische tegel. Het design van de Triagres Craft keramische tegels is evenwichtig. De prachtige kleuren zijn ideaal om te mengen met elke stijl waar u van dromt in uw tuin. Het geeft rust en elegantie in uw tuin. De Craft Triagres tegels kunt u bestellen in de kleuren: Dark, Grey, , Sand, Cognac.

Waarom keramische tegels in uw tuin?

Keramische tegels tegels worden gemaakt van een combinatie van klei, zand en smeltmiddelen. Deze worden onder hoge druk geperst en vervolgens gebakken op 1250℃. Niet alleen maakt dit de tegels keihard, maar ook onderhoudsvriendelijk. Door dit proces is de dichtheid enorm hoog en kan er niks in de tegel trekken. Hierdoor zijn deze 100% massieve keramische tegels zijn goed bestand tegen weersinvloeden, krassen, slijtage, vorst, vlekken, zuren en zout. Kortom, u heeft dus vrijwel geen onderhoud aan uw terras omdat er simpelweg geen vuil en vocht aan de tegels hecht. Indien op de juiste manier verwerkt, gaan Triagres keramische tegels voor buiten zelfs een leven lang mee! U betaalt iets meer voor keramiek dan bijvoorbeeld betontegels, maar u haalt dan ook tuintegels die u in principe nooit meer hoeft te vervangen. Betontegels verkleuren altijd na een aantal jaren te zijn gebruikt, bij keramiek is dit niet het geval.

Terras met keramische tegels leggen

Het leggen van keramische tegels gaat anders in zijn werk dan het verwerken van beton tegels. Enkel een zandbed is namelijk niet voldoende om de stevigheid te bieden die de tegels nodig hebben. Wij raden u aan om eerst een puinlaag van circa 20 cm aan te leggen. Hierop legt u een laag stabilisatiezand van circa 8 cm en 1 cm straatzand om het afreien makkelijker te maken. U vindt deze producten in onze categorie zand of bij de gerelateerde producten. Vergeet niet om uw bestelling compleet te maken met opsluitbanden, drainage en voegmiddel. Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u naar ons uitgebreide stappenplan Keramische terrastegels leggen. Hier vindt u veel handige tips & tricks die u helpen tijdens het klussen.

Voeg uw keramische tegels met Gator Tile Sand

Om het maximale uit uw keramische bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in verschillende kleuren namelijk: Zwart, Beige en Ivoor

Keramische tegels 3 cm dik verzagen

Door de hoge hardheid van de MBI Triagres Craft Grey 60x60x3 cm Keramische tegel dient u het juiste gereedschap gebruiken wanneer u deze wilt zagen. Wij raden u aan dit te doen op een watergekoelde zaagtafel met een diamantzaagblad, type Gres Ultra S2.

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu Triagres Keramische tegels bij Gadero en ga al binnen 7 werkdagen aan de slag in uw tuin! Gadero bezorgt in heel Nederland, Belgie en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Toch liever betontegels?

Gaat u, ondanks de vele voordelen van keramiek toch liever voor betontegels? Kijk dan eens naar de . Dit zijn betontegels met kwaliteiten die ontzettend dicht in de buurt komen van keramiek.

Vergelijkbare producten