Stapelblokken Rock Walling leisteen Antraciet Zwart per 1,3 m2

Productnummer: EX70201-Zwart   |   Gemakkelijk te stapelen   |   Maak eenvoudig een verhoogde border

€ 90,93 Per 1,3m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Rock Walling leisteen Antraciet Zwart per 1,3 m2

  • In mooi verband te stapelen door drie verschillende maten
  • Natuurlijk leisteen motief door geborstelde voorzijde
  • A-kwaliteit Excluton stapelblokken
  • Geschikt voor muurtje, border, vijverrand of plantenbak

Stapelblokken Rock Walling leisteen Antraciet Zwart per 1,3 m2

Met deze betonnen Excluton stapelblokken maakt u eenvoudig een verhoogde border, een muurtje, een vijverrand of een bloembak in uw tuin. Een laag Rock Walling stapelblokken bestaat uit drie verschillende formaten stapelstenen die u naar eenvoudig in hetzelfde verband kunt opstellen zoals ze op de pallet worden geleverd. Een laag Rock Walling leisteen Antraciet blokken van 1,3 m2 bestaat uit elementen van drie verschillende lengtes van 31,5, 41,5 en 51 cm. We noemen deze stapelblokken ook wel Rock Walling leisteen antraciet vanwege het leisteen motief dat is ontstaan door en borstel behandeling. 

Plaats deze blokken eenvoudig zelf

Deze Rock Walling antraciet stenen van beton hebben strakke afgewerkte randen terwijl het zichtvlak een lichte structuur heeft in de vorm van een rotsmotief. De elementen kunnen onder andere gebruikt worden voor het maken van een muur, vijverrand, verhoging of een border.

De betonnen Rock Walling excluton muurelementen zijn vorstbestendig en geschikt voor begroeide tuinverhogingen maken. U kunt de stapelblokken lijmen met onze steenlijm.

Een fundering is nodig wanneer u een muur bouwt van muurelementen die hoger wordt dan 50 cm. Deze fundering dient 2 á 3 keer breder te zijn dan het element. De diepte van de fundering zal minimaal 60 cm diep moeten zijn en de ondergrond moet goed aangestampt worden.

Niet het stapelblok dat u zocht? 

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hallo klopt het dat Muurelement Beton Geborsteld Zwart 31.5 | 41.5 | 51.5 cm lang Met 1.3 m2 word geleverd ?

Ja dit klopt

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rockwalling leisteen antraciet Stapelblokken Rock Walling leisteen Antraciet Zwart per 1,3 m2   |   Gemakkelijk te stapelen   |   Maak eenvoudig een verhoogde border Op voorraad
€ 90,93 Per 1,3m2 incl. BTW