Overkapping Zadeldak Hamar LG type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Met Glaswand en Zwarte Wanden

Productnummer: DE11377 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Met zwarte wanden en luxe glaswand   |  

€ 8.107,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 172,29 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 8.107,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar LG type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Met Glaswand en Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar LG type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Met Glaswand en Zwarte Wanden

  • Luxe uiterlijk met zwarte potdekselplanken en vaste glaswand
  • Mooi glad geschaafd Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Fundering en dakbedekking los bijbestellen

Overkapping Zadeldak Hamar LG type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Met Glaswand en Zwarte Wanden

Als u op zoek bent naar een luxe overkapping met vaste glaswand kiest u voor deze uitvoering van de Hamar type 3. Deze 5 x 4 meter overkapping met zadeldak van Douglas heeft 3 dichte wanden, waarvan ééntje van glas is. Zo creëert u meer beschutte zitplek in uw tuin, zonder dat u dat licht in uw overkapping kost. Deze overkapping is opgebouwd uit zwarte potdekselplanken, wat de Hamar een hele chique uitstraling geeft. Verder heeft deze Douglas overkapping een dichte berging, zodat u genoeg ruimte heeft om uw tuingereedschap op te slaan. Door de combinatie van overkapping en berging zorgt de Hamar ervoor dat u nog meer kunt genieten van uw tuin. 

Verder kijken: overkapping ca 5x4 meter / blokhut 5x4 meter

Afmetingen

De Hamar LG type 3 Zwart bestaat uit een zadeldak, zwarte wanden en een tuinberging. Deze overkapping is een bouwpakket, waarbij alle onderdelen al op maat gezaagd zijn. Dit maakt het makkelijker om de overkapping op te bouwen, zeker geschikt voor de ervaren klusser. Deze zwarte overkapping is 395 cm diep, 478 cm breed en 348 cm hoog. De dichte berging heeft een afmeting van 2 x 4 meter. Genoeg ruimte dus om tuinmeubels of gereedschap op te bergen. De dichte wanden maakt u van de meegeleverde zwarte 19.5 cm brede potdekselplanken. De overkapping is ca. 2 meter breed en 3 meter diep. Ideaal om onder te zitten en een kleine lounge- of tuinset onder te plaatsen. 

U voorziet deze degelijke overkapping van wat extra stevigheid met behulp van de meegeleverde schoren. Inclusief de Douglas staanders heeft deze overkapping een afmeting van 440 x 327 cm. De open zijde van de overkapping biedt u een doorgangsruimte van 198 cm. 

Om beschut te zitten en geen licht te verliezen is deze luxe overkapping uitgerust met een vaste glaswand. Deze wand heeft ramen van echt glas en een kozijn van onbehandeld Douglas. Dit steekt mooi af tegen de zwarte potdekselplanken. Wilt u dit niet? Dan kunt u het kozijn ook zwart verven. De afmeting van de wand is 298 cm breed en 230 cm hoog. De toevoeging van deze wand zorgt niet alleen voor meer daglicht, het geeft de Hamar ook een zeer chique uitstraling. 

Eenvoudig op te bouwen

De zwarte 19.5 cm brede potdekselplanken zijn gemaakt van hoogwaardig Douglas. Deze planken zijn al op maat gemaakt, wat het opbouwen van de dichte achterwand en berging makkelijker maakt. U krijgt de Hamar Type 3 geleverd met een dubbele deur van onbehandeld vuren voor de tuinberging. Deze deur is inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk. De deur draagt bij aan de luxe uitstraling van de overkapping en maakt het makkelijk om ook grote spullen op te slaan.

Let op! Het is ook mogelijk om, tegen een meerprijs, een deur inclusief stelkozijn van onbehandeld Douglas meegeleverd te krijgen. U vindt deze deur bij de extra opties. 

Het bouwpakket van de Hamar Type 3 Zwart met tuinberging bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 4.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 14.5 cm brede blanke potdekselplanken en 18 mm dikte veer en groef dakplanken. Daarnaast bevat het bouwpakket een Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van deze Douglas overkapping bestaat uit 18 mm dik mes en groef dakrabat. U krijgt geen dakbedekking meegeleverd, daarom raden wij u aan om dakbedekking mee te bestellen. Zonder heeft het zadeldak namelijk geen lange levensduur. Bij de extra opties bieden wij verschillende soorten dakbedekking aan. Zo heeft u de keuze uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, dakpan-profielplaten of aquapan dakplaten. Bij het gebruik van de lichtgewicht aquapan dakplaten dient u dakleer als onderlaag te gebruiken. De dakpan-profielplaten en aquapan dakplaten worden als complete set geleverd. Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen.

Een dakgoot is eigenlijk onmisbaar bij uw overkapping, al is het maar om de dichte wanden van uw overkapping tegen het naar beneden stromende regenwater te beschermen. Daarnaast zorgt een dakgoot voor een goede afwatering. Deze overkapping heeft twee opties voor dakgoten: een dakgootset van kunststof 100 mm breed of, als u voor een chique uitstraling gaat, de dakgoot verzinkt van 125 mm breed.  

Tips voor opbouwen Hamar overkapping

Het is beter voor de levensduur van uw overkappingstaanders om ze op betonpoeren te plaatsen. Zo beschermt u ze tegen vocht en vuil. Het is belangrijk om voor een stevige fundering van de betonpoeren te zorgen, dat doet u onder andere door het gat van de betonpoeren te vullen met snelbeton. Bij de extra opties bieden we veel verschillende betonpoeren aan, waaronder antraciete afgeschuinde betonpoeren of witte betonpoeren in een recht model. De laatste optie kunt u het beste gebruiken voor staanders waar de wanden tussen komen. De betonbanden waar u de wanden op plaatst sluiten hier namelijk mooi op aan.

De overkapping Hamar Type 3 is ook in een versie met blanke wanden en een vaste glaswand verkrijgbaar bij Gadero. Kijk daarvoor bij de categorie overkappingen met een puntdak
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met luxe glaswand Zadeldak overkapping Hamar type 3 met glaswand Overkapping Zadeldak Hamar LG type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Met Glaswand en Zwarte Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Met zwarte wanden en luxe glaswand   |   Op voorraad
€ 8.107,95 Per stuk incl. BTW