Proefmonsters van hout of composiet

Wilt u onze planken graag voelen, ruiken en de exacte kleur en structuur bekijken? Dan kan dat! Wij hebben voor u proefmonsters van hardhout, geïmpregneerd naaldhout, eiken vloeren, composiet en kunstgras.

Beschikbaarheid Beschikbaarheid

Onze proefstukjes zijn beschikbaar voor schuttingplanken, vlonderplanken, rabatdelen, composiet terras, houten binnenvloeren en kunstgras. Voor al onze hardlopers hebben wij een grote voorraad proefmonsters beschikbaar. 

De proefmonsters zijn te vinden door naar een bepaalde plank te gaan en op de detailpagina van elke plank op ‘proefmonster aanvragen’ te klikken. Dit is te vinden naast de vanaf prijs en onder de bezorgopties van het product.

Houd wel rekening met de vergrijzing van houtsoorten. De proefstukjes worden verzonden met de originele kleur, maar na verloop van tijd zal er vergrijzing plaatsvinden. Lees dus goed wanneer de houtsoort zal gaan vergrijzen en bekijk of u deze vergrijzing mooi vindt. 

Onze proefmonsters worden standaard op 10 centimeter gezaagd om een beeld van de kleur, structuur en kwaliteit weer te geven. Doordat deze stukjes klein worden gezaagd kan een sample wat kromtrekken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de kwaliteit krijgt die u van ons mag verwachten.

Prijs en levering Prijs en levering

De proefmonsters worden verstuurd als brievenbuspakket, zodat u hier niet voor thuis hoeft te blijven. U ontvangt de proefstukjes in een kleine sample box. 

De proefmonsters kosten €5,95 per stuk inclusief btw. Wij sturen de proefmonsters binnen 2 tot 7 werkdagen naar u toe. De verzending naar België kost €2,- extra.

Proefmonsters voor de zakelijke markt Proefmonsters voor de zakelijke markt

Voor onze zakelijke partners hebben wij speciale sample boxen beschikbaar. De sample box is voorzien van verschillende houtsoorten met verschillende profielen, kleuren en structuren. De sample box is aan te vragen via het mailadres zakelijk@gadero.nl. 

Onze sample boxen zijn vooral gericht op verschillende soorten gevelbekleding. U krijgt goed inzicht in wat Gadero te bieden heeft op het gebied van gevelbekleding. 

Proefmonsters bestellen