Balk Geïmpregneerd hout 6 x 16 x 500 cm Fijnbezaagd

KOMO

Productnummer: VZ38011-60-160-5000   |   Hoge keteldruk geïmpregneerd

Aangepaste levertijd 8 - 10 werkdagen

€ 37,95 per stuk
Vanaf 48 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Balk Geïmpregneerd hout 6 x 16 x 500 cm Fijnbezaagd

  • Voor zware constructies
  • Geimpregneerd voor langere levensduur
  • 5 meter lang
  • Licht ruw

Balk Geïmpregneerd hout 6 x 16 x 500 cm Fijnbezaagd

Zoekt u een robuuste constructiebalk van 6 x 16 x 500 cm? Deze houten regel is bezaagd en onder hoge druk Celfix behandeld. Deze houten balk van maarliefst 5 meter is gemaakt van A-kwaliteit grenen hout.  Voor toepassingen van langere overspanningen zoals bij terrasoverkappingen, pergola (grotere paalafstanden) en/of een steiger (gedeelte boven het water) wordt deze 160 mm hoge onderligger al jaren met succes toegepast.

Maatwerk overkapping maken?

Bereken de benodigde materialen met onze overkapping rekentool. Klik op de link om de rekenhulp te starten en een overkapping te bouwen met deze geïmpregneerde 6 x 16 cm houten balk.

Naast ribbelplanken, vlonderpalen in hardhout en geïmpregneerd naaldhout leveren wij ook de benodigde bevestigingsmaterialen als Torx-schroeven en slotbouten voor de beste prijs. 

Wist u dat... deze ketel drukgeïmpregneerde 60x160 mm balken ook zeer geschikt zijn voor het maken van een terrasoverkapping met polycarbonaatplaten? De klikprofielen en dragers passen namelijk precies op deze balkdikte van 6 cm. Combineer uw order dan met 15x15 cm overkappingstaanders van geïmpregneerd hout.


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze balk 60 x 160 ook te krijgen in 6 meter?

Nee, alleen in de aangegeven maat op deze pagina.

Wat is de maximale overspanning. Ik wil een carport bouwen met een overspanning van 5 m1 kan dat met 2 steunpunten aan de uiteinde. Gr, Rob

Dat hangt van de fundering en dakgewicht af, een dergelijke vraag kunt u het beste bijeen bouwkundig specialist stellen die berekeningen kan maken hiervoor.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
regel bezaagd celfix geimpregneerd Balk Geïmpregneerd hout 6 x 16 x 500 cm Fijnbezaagd KOMO   |   Hoge keteldruk geïmpregneerd
€ 37,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt