Logo Gadero
service

Saunakachel Karibu Houtgestookt met stenen en uitlaatsysteem

KaribuHoutkachelSauna

2.519,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
45,5 cm
Breedte
55,5 cm
Hoogte
90 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Luxe houtgestookte saunakachel

  • Inclusief saunastenen en uitlaatsysteem

  • Hoge energie efficiëntie

  • Niet geschikt voor elke buitensauna van Karibu

Specificaties

Product type
Sauna Accessoires
Offerte knop
Ja
Kleur
RVS kleur
Breedte
55,5 cm
Diepte
45,5 cm
Hoogte
90 cm
Afmetingen
55.5 x 45.5 x 90 cm

Saunakachel Karibu Houtgestookt met stenen en uitlaatsysteem

Wilt u heerlijk in de sauna zitten en genieten van het geluid van knapperend haardvuur en de geur van brandend hout? Dan is deze houtkachel van Karibu een uitstekende keuze. De kachel heeft een afmeting van 55.5 x 45.5 x 90 cm en is voorzien van vuurvast keramisch glas. Bovendien heeft deze sauna kachel een hoge energie efficiëntie doordat deze houtgestookt is. De warmtecapaciteit van deze houtkachel is 7.8 Kw.

Let op! U kunt deze Karibu houtgestookte kachel enkel bij geselecteerde buitensauna's van Karibu mee bestellen. Bekijk de bijbehorende producten voor enkele mogelijke sauna huizen.

Houtgestookte sauna kachel

U ontvangt deze houtkachel inclusief 18kg aan sauna stenen en een uitlaatsysteem voor de rook. De sauna kachel beschikt over een luchtgekoelde handgreep, zodat u de kachel veilig kunt openen. De grote ruit is gemaakt van vuurvast keramisch glas. In deze sauna kachel passen houtblokken van maximaal 20 cm lang. Let wel op dat deze houtkachel maar maximaal 2.3 kg aan brandhout per uur kan verbruiken.

Ons advies is om deze houtkachel circa 10 cm vanaf de muur te plaatsen en een afstand aan te houden van ca. 60 cm aan de voorzijde van de kachel.

Tips

Doordat deze sauna kachel houtgestookt is, is ons advies om eerst na te gaan of het bij u mogelijk is om een houtkachel te plaatsen. Ons advies is om deze kachel vervolgens te laten plaatsen door een gecertificeerde vakman uit de schoorsteen- of kachelbouwsector.