Logo Gadero
inspiratieservice

Gevelbekleding Siberisch Lariks channelsiding Rabat 1.8 x 14.4 x 400 cm geschaafd

Productnummer
GG15203-18-144-3900
Voor verticale bekleding
Zwaarste naaldhout soort
Lichtgewicht hout voor gevels
siberisch_lariks_gevelbekleding_channelsiding_18x144_1
model_gevelbekleding_siberisch_lariks_channelsiding_rabat_18_x_144_geschaafd
model_siberisch_lariks_gevelbekleding_channelsiding_18x144
Per stuk,vanaf

33,95

incl. BTW

57,31 per ㎡

206 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
400 cm
Breedte
14,4 cm
1 - 5 dagen
210 stuks
13,95
1 - 5 dagen
206 stuks
33,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Siberisch lariks
Kleur
Geel
Breedte
14,4 cm
Dikte
1,8 cm
Benodigde per m2
1.688

Gevelbekleding Siberisch Lariks channelsiding Rabat 1.8 x 14.4 x 400 cm geschaafd

Deze 1.8 x 14.4 x 400 cm Channelsiding rabatdelen van Siberisch Lariks zijn zeer geschikt voor verticale gevelbekleding. Doordat Siberisch Lariks in een koud klimaat groeit, groeit de boom erg langzaam. Dit zorgt ervoor dat het hout van deze boom kwalitatief zeer hoogstaand is en uitermate geschikt is voor gevelbekleding. Siberisch Lariks is de zwaarste soort naaldhout die er is en gaat daardoor erg lang mee als Rabatdeel. Deze houtsoort val in duurzaamheidsklasse 3

Houtsoort

Siberisch Lariks is een robuuste, zware soort naaldhout en het hout onderscheidt zich in kwaliteit van Europees naaldhout. Door het koude klimaat waarin de bomen zich bevinden, groeien zij langzamer dan Europese naaldbomen en is het hout van deze bomen zeer duurzaam.

Siberisch Lariks is te herkennen aan zijn licht gele kleur, zeer kleine noesten en een duidelijke vlamtekening. Het hout is zeer geschikt om als rabatdelen voor een gevel te gebruiken door de hoge kwaliteit. Het kan dan ook prima onbehandeld als gevelbekleding worden gebruikt. Na een aantal jaren zal het hout een licht grijze kleur gaan aannemen net als alle andere houtsoorten.

Montage

De Siberisch Lariks Channelsiding gevelhout profielen zijn met schroefnagels bolkopnagels te bevestigen op dubbele rachels of speciale ventilatielatten. Maak eerst rijen verticale rachels om de circa 60 cm aan de muur. Plaats daarop de horizontale rachels maximaal 60 cm uit elkaar. Zo kunnen uw channelsiding Siberisch Lariks rabatdelen goed ventileren.

Heeft u geen ruimte om een dubbele achterlat of rachel te plaatsen? Er bestaan ook ventilatielatten, dit zijn panlatten met ronde bogen zodat ventilatie mogelijk is. Deze verduurzaamde ventilatielat beschikt dus over een inkeping waardoor de gevelbekleding ook met een enkele achterlat kan ventileren. Ook kan vocht bij verticale Channelsiding rabatdelen gemakkelijk zijn weg vinden waardoor het Siberisch Lariks hout zeer lang mee gaat.

Beitsen

Het behandelen van deze Siberisch Lariks planken is niet noodzakelijk. Wilt u het toch beitsen? Zorg er dan voor dat u de juiste beits gebruikt die geschikt is voor Siberisch Lariks hout. U kunt bij onze verwante producten kijken voor de juiste soort beits.

Vergelijkbare producten