Logo Gadero
service

Rabatdelen per houtsoort

Zoekt u rabatdelen van een bepaalde houtsoort? Wij hebben onze rabatdelen voor u onderverdeeld per houttype, denk aan hardhout, Lariks Douglas & Red Class, geïmpregneerd vuren en grenen of het moderne thermisch gemodificeerd hout. Let op, niet alle profielen zijn geschikt voor montage op woninggevels. Lariks Douglas en Red Class wood maar ook geïmpregneerd vuren en grenen zijn geschikt voor in de tuin.

Hardhout, red cedar, Siberisch lariks en thermisch gemodificeerd hout kunnen zowel voor de gevel als voor bouwprojecten in de tuin. Wij leveren hoe dan ook snel uit eigen voorraden in heel Duitsland, Frankrijk, Nederland en België. 

Rabatdelen per houtsoort

Welke houttype moet u kiezen voor uw project? Wij helpen u graag op weg.

  • Woningen. Niet alle houtsoorten kunt u op huizen "plakken". Kies bij woningen voor stabiele houttypes zoals Siberisch lariks, Western red cedar of thermisch gemodificeerd ayous of fraké. Kies daarbinnen voor een open of gesloten gevelsysteem. Bij open kiest u rhombus profielen en zwart UV-werend folie. Bij gesloten gevels kiest u voor channelsiding voor verticale montage of halfhouts profielen voor horizontale bevestiging

  • Tuin. Alle profielen zijn geschikt voor de tuin. Maak bijvoorbeeld een luxe schutting of wand van een overkapping van Deens rabat triple profiel. Let bij de verschillende houtsoorten op de duurzaamheid. Onbehandeld lariks douglas is niet heel duurzaam, hardhout is dat wel. Groen geïmpregneerd vuren/grenenhout en Red Class wood zitten hier tussenin. 

Rabatdelen inspiratie