Terrastegel GeoProArte Naturals 60x30x4 cm Quartz Beige

Productnummer: MB19523   |   Kwalitatief allerbeste betontegel op de markt   |   Gemakkelijk luxe in uw tuin

€ 53,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Naturals 60x30x4 cm Quartz Beige

  • Betontegels met de voordelen van keramiek
  • Hoogwaardig beton tegen een scherpe prijs
  • Ideaal voor een natuurlijke sfeer
  • Realistische prints (Keramisch design)
  • Bestellen per 12 tegels (2,16m2)

Terrastegel GeoProArte Naturals 60x30x4 cm Quartz Beige

Zoekt u fraaie tegels voor uw terras met de voordelen van keramiek, maar wilt u relatief weinig geld uitgeven? Dan zijn de GeoProArte Naturals 60x30x4 cm Quartz Beige precies wat u zoekt. GeoProArte tegels zijn nieuwe betontegels van A-merk MBI. Het beton van de GeoProArte tegels is van dermate hoge kwaliteit waardoor de tegels dezelfde praktische en optische voordelen heeft als keramische tegels. Maar omdat de GeoProArte tegels van beton zijn gemaakt, betaalt u hier aanzienlijk minder voor dan echte keramische tegels. Door het speciaal ontwikkelde beton hebben de GeoProArte Quartz tegels een zeer realistische Quartz look. Op deze manier creëert u in een handomdraai een natuurlijke sfeer in uw tuin. Wij raden het aan om deze fraaie GeoProArte Naturals Quartz Beige in het formaat 60x30x4 cm te combineren met Neutraal voegmiddel. Op deze manier zorgt u voor eenheid in uw tuin, iets wat juist bij de Quartz tegels zeer goed uitpakt.

Wat zijn GeoProArte tegels? 

GeoProArte terrastegels zijn de enige betonnen tegels met voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit komt door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de betontegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

GeoProArte tegels kopen

GeoProArte tegels kopen doet u online eenvoudig bij Gadero. Bestel snel uw GeoProArte terrastegels en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel GeoProArte Naturals 60x60x4 cm Quartz Beige Terrastegel GeoProArte Naturals 60x30x4 cm Quartz Beige   |   Kwalitatief allerbeste betontegel op de markt   |   Gemakkelijk luxe in uw tuin Op voorraad
€ 53,93 Per m2 incl. BTW