Logo Gadero
service

Terrastegel GeoProArte Naturals 60x60x4 cm Quartz Beige

Productnummer
MB32022
Onderhoudsarme terras dankzij gecoate tegels
Zonder moeite een enorm luxe tuin
geoproarte_grijs
quartz_beige
geoproarte_60x60x4_cm_opbouw_2
Per m2

54,90

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 118,50

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kleurvaster dan 'gewoon' beton

  • Krasvaster dan natuursteen

  • Speciale beschermlaag

  • Slijtvaster dan keramiek

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Beige
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Terrastegel GeoProArte Naturals 60x60x4 cm Quartz Beige

Droomt u van een bijzonder terras met de allerbeste betontegels die op de markt te vinden zijn? Koop dan GeoProArte tegels van A-merk MBI. De GeoProArte Naturals 60x60x4 cm Quartz Beige zijn ideale terrastegels als u van luxe en gemak houdt. GeoProArte tegels zijn nieuw op de markt en zijn ideaal om uw terras, looppad of achtertuin mee vorm te geven. De Beige, bijna zandg kleurige GeoProArte betontegels zijn enorm fraaie tegels waarvan het design is gebaseerd op het uiterlijk van het natuurlijke product Kwarts. Zo geeft u uw terras een bijzondere twist en kunt u eenvoudig een fijne zithoek of lounge plek creëren in uw tuin. Wij raden het aan om naast de bijzondere GeoProArte Naturals 60x60x4 cm Quartz Beige diepte te creëren in uw tuin met Strakke stapelblokken. Om de details in uw nieuwe luxe tuin af te maken kunt u het beste kiezen voor een alumium watergoot. Hiermee helpt u moeder natuur een handje en zorgt u ervoor dat uw terras echt bijzonder wordt. GeoProArte tegels zijn kwalitatief gezien met afstand de allerbeste betontegels die op de markt te vinden zijn. Dit komt door talloze speciale behandelingen waardoor dit eigenlijk het beste, meest perfecte, en betaalbare alternatief voor keramiek is.

Wat zijn GeoProArte tegels?

GeoProArte tegels zijn de eerste en tot nu toe de enige betonnen tegels met de praktische en optische voordelen van keramiek. Met GeoProArte tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig tot geen onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit is te danken aan de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. Daarom kan steenhandel Gadero met zekerheid stellen dat GeoProArte tegels de beste tegels zijn qua prijs-kwaliteitverhouding. GeoProArte is een must-have voor iedere tuin, dus ook die van u!

GeoProArte tegels leggen

GeoProArte legt u net als gewone betontegels in een normaal zandbed. Dat is één van de grootste voordelen van deze hoogwaardige terrastegels Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20cm af te graven en vullen met zand. Eventueel kunt u hier Fundyking aan toevoegen voor extra stabiliteit. U trilt ongeveer 17 cm af met een trilplaat en de bovenste laag zand van ±3cm harkt u voorzichtig aan. Vervolgens kunt u de GeoProArte tegels en de beto nbanden aanleggen. Om uw tegels te voegen raden wij Gator Sand aan. Dit is in een notendop hoe u GeoProArte terrastegels legt in uw tuin. Voor uitgebreide tips en tricks leest u onze diepgaande klustips over terrastegels aanleggen.

Weinig onderhoud aan uw terras

Dankzij de door MBI speciaal ontwikkelde Factor 90 beschermlaag die is aangebracht op het oppervlak van de GeoProArte tegels is uw terras nog beter bestand tegen vocht en vuil. Uw tuintegels worden beter beschermd tegen mossen en algen en zijn ook vorstbestendig. Bovendien is uw terras of looppad met de GeoProArte Light Flower bijzonder kleurecht. Bezem uw terras één keer per twee weken af en vermijd te allen tijde de hogedrukspuit. Dit is namelijk fataal voor de beschermlaag van de tegels.

Snel geleverd bij u thuis

Koop nu GeoProArte tegels van MBI bij steenhandel Gadero en ontvang uw tegels al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Vergelijkbare producten