GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 30 x 4 cm

Productnummer: MB20004-40-600-300   |   Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag

€ 40,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 30 x 4 cm

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Voor binnen en buiten
  • Niet geschikt voor zware belasting
  • Alleen te bestellen per 12 tegels

GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 30 x 4 cm

Geostretto Plus betontegels uit de Geosteen lijn van MBI zijn voorzien van een factor 30 beschermlaag, waardoor de terrastegel vuil en water afstoot. De Protection Plus toplaag zorgt er voor dat u uw terras eenvoudiger reinigt.

De Geostretto Milano terrastegels van 4 cm dik is antraciet gekleurd en verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen: 50 x 50 cm, 60 x 30 cm, 60 x 60 cm, 80 x 40 cm en 80 x 80 cm. Voor sierbestrating dat zwaarder wordt belast, adviseren wij de Milano terrastegel in 6 cm dikte of één van de andere uitvoeringen uit de Geostretto Plus lijn van MBI: Cannobio (grijs), Lazise (zand), Marilleva, Nardo, Riviera of Roma (grijs genuanceerd).

Leginstructies

Begin het leggen van uw terras met een zandbed van minimaal 20 cm met daar bovenop een laag metselzand van ca. 5 cm. Zo loopt water goed weg en voorkomt u kalkuitbloei zoveel mogelijk. Door de verschillende lagen goed aan te trillen, voorkomt u verzakkingen.

Met een kantopsluiting van opsluitbanden voorkomt u verschuiving van de terrastegels. Plaats de opsluitbanden altijd ca. 1 cm lager dan de terrastegels en zorg bij zowel de kantopsluiting als bij het zandbed voor een afschot van ca. 1 cm per strekkende meter voor een goede afwatering.

Let er bij het leggen van de terrastegels op dat u een voeg aanhoudt van minimaal 2 mm om beschadiging bij de randen van de betontegels zoveel mogelijk te voorkomen. Door de Geostretto terrastegels van het pakket te tillen in plaats van ze te verschuiven, voorkomt u tevens schade aan de toplaag.

Vul de voegen gelijkmatig met ons onkruidwerend voegzand met een bezem.

Indien u meerdere pakketten ontvangt, kan het zijn dat er lichte kleurverschillen zijn ontstaan in het productieproces. Dit komt doordat Geostretto Plus betontegels zoveel mogelijk worden gemaakt van natuurlijke materialen. Door tegels uit verschillende pakketten te mixen is eventueel kleurverschil nagenoeg onzichtbaar.

 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschermlaag Factor 30 Terrastegel Geostretto Plus Milano GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 30 x 4 cm   |   Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 40,48 Per m2 incl. BTW