Logo Gadero
service

MBI GeoStretto Plus Tops Milano 60x30x4 cm Betontegel

Productnummer
MB20004-40-600-300
Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag
geostretto_milano
terrastegel_geostretto_plus_milano
Per m2

44,54

incl. BTW

Verkocht per 12 stuks á € 96,12

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
30 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 12 stuks á € 96,12

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag

  • Gemakkelijk schoon te houden

  • Hoog voetcomfort

  • Fraaie, moderne kleur

  • Niet geschikt voor zware belasting

Specificaties

Gewicht
16 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Breedte
30 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
5.56

MBI GeoStretto Plus Tops Milano 60x30x4 cm Betontegel

MBI GeoStretto Plus Tops Milano 60x30x4 cm Betontegels uit de Geosteen lijn van MBI zijn voorzien van een factor 30 beschermlaag, waardoor de terrastegel vuil en water afstoot. De Protection Plus toplaag zorgt er voor dat u uw terras eenvoudiger reinigt.

De Geostretto Milano terrastegels van 4 cm dik is antraciet gekleurd en verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen: 50 x 50 cm, 60 x 30 cm, 60 x 60 cm, 80 x 40 cm en 80 x 80 cm. Voor sierbestrating dat zwaarder wordt belast, adviseren wij de Milano terrastegel in 6 cm dikte of één van de andere uitvoeringen uit de Geostretto Plus lijn van MBI: Cannobio (grijs), Lazise (zand), Marilleva, Nardo, Riviera of Roma (grijs genuanceerd).

Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

GeoStretto Milano tegels leggen

Lees op voorhand onze uitgebreide klustips goed door. Hieronder vindt u een korte samenvatting:

Begin het leggen van uw terras met een zandbed van minimaal 20 cm met daar bovenop een laag metselzand van ca. 5 cm. Zo loopt water goed weg en voorkomt u kalkuitbloei zoveel mogelijk. Door de verschillende lagen goed aan te trillen, voorkomt u verzakkingen.

Met een kantopsluiting van opsluitbanden voorkomt u verschuiving van de terrastegels. Plaats de opsluitbanden altijd ca. 1 cm lager dan de terrastegels en zorg bij zowel de kantopsluiting als bij het zandbed voor een afschot van ca. 1 cm per strekkende meter voor een goede afwatering.

Let er bij het leggen van de terrastegels op dat u een voeg aanhoudt van minimaal 2 mm om beschadiging bij de randen van de betontegels zoveel mogelijk te voorkomen. Door de Geostretto terrastegels van het pakket te tillen in plaats van ze te verschuiven, voorkomt u tevens schade aan de toplaag.

Vul de voegen gelijkmatig met ons onkruidwerend voegzand met een bezem.

Indien u meerdere pakketten ontvangt, kan het zijn dat er lichte kleurverschillen zijn ontstaan in het productieproces. Dit komt doordat Geostretto Plus betontegels zoveel mogelijk worden gemaakt van natuurlijke materialen. Door tegels uit verschillende pakketten te mixen is eventueel kleurverschil nagenoeg onzichtbaar.

Ook als Betonklinkers!

Wilt u nou de bestrating in uw voortuin of oprit laten doorlopen, of overeenkomen met uw achtertuin of terras? Dat kan heel gemakkelijk met de GeoStenen van MBI. U kunt deze fraaie GeoStretto Milano 60x30x4 cm terrastegels bij Gadero ook kopen in klinkerformaat als GeoKlinker. Zo kunt u dezelfde kleur oprit stenen gebruiken als uw terrastegels. Op deze manier creëert u orde, rust en daarom luxe rondom uw huis. U kunt de GeoKlinkers Milano bij Gadero online kopen in de volgende formaten: 21x10,5x8 cm - 21x7x8 cm - 24x8x8 cm - 31,5x10,5x8 cm. Genoeg keuze om de ideale bestrating te vinden dus!

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de . Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan . Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.