GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MB20004-40-600-600   |   Hoge kwaliteit door beschermende laag

€ 37,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm

  • Beschermlaag factor 30
  • Hoog voetcomfort
  • Kleurechte toplaag
  • Kleine tuinen worden groter
  • Niet geschikt voor de oprit

GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm

De MBI Geostretto Plus Tops Milano 60x60 in 4 cm dikte is een aanwinst voor iedere tuin. De terrastegels van MBI zijn voorzien van een Protection Plus laag. Dit zorgt er voor dat uw terras bestand is tegen vervuiling en verontreiniging. Het schoonmaken van het terras is hierdoor geen vervelende klus meer. Een fijne bijkomstigheid is dat beschermlaag er ook voor zorgt dat de donkere kleur intens blijft en altijd een sprankelende glans behoudt.

Hoe leg ik terrastegels ?

We raden u aan om betontegels in 4 cm dikte altijd in een zandbed van 20 cm te leggen. De bovenste 5 cm kunt u het beste laten bestaan uit metselzand of zeer fijn split. Dit zorgt er voor dat water makkelijk weg loopt en er is minder kans op kalkuitbloei Tril alle afzonderlijke lagen goed af en houd rekening met een afschot van circa 1 cm per meter zodat het water weg kan lopen. Wanneer u de tuintegels in het zandbed legt moet u deze 1 cm hoger leggen dan de opsluitbanden zodat de opsluitbanden het water niet kunnen tegenhouden. Wanneer de tegels en de kantopsluiting erin liggen, kunt u de tegels afvoegen met voegmiddel. Plaats watergoten naast de opsluitbanden zodat het water naar de gewenste plek kan worden afgevoerd.

Online terrastegels kopen

Koop nu uw MBI Geostretto Plus Tops Milano bij uw MBI dealer Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet uw toebehoren zoals voegmiddel, opsluitbanden en zand te bestellen?


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschermlaag Factor 30 Terrastegel Geostretto Plus Milano GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm   |   Hoge kwaliteit door beschermende laag Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!