GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MB20004-40-600-600   |   Hoge kwaliteit door beschermende laag

€ 41,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm

  • Beschermlaag factor 30
  • Ideale tegels voor uw terras
  • Kleurechte toplaag
  • Kleine tuinen worden groter
  • Niet geschikt voor de oprit

GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm

De MBI Geostretto Plus Tops Milano 60x60 in 4 cm dikte is een aanwinst voor iedere tuin. De terrastegels van MBI zijn namelijk voorzien van een speciaal door MBI ontwikkelde Protection Plus Factor 30 beschermlaag. Dit zorgt er voor dat uw terras bestand is tegen vervuiling en verontreiniging. Het schoonmaken van het terras is hierdoor geen vervelende klus meer. Een fijne bijkomstigheid is dat beschermlaag er ook voor zorgt dat de donkere kleur intens blijft en altijd een sprankelende glans behoudt. Dit zorgt ervoor dat uw luxe terrastegels echt luxueus ogen en lang zo blijven. Combineer deze fraaie 60x60 terrastegels van beton met lichtgekleurde stapelblokken voor een modern effect. Dit steekt mooi bij elkaar af. Let wel op! De GeoStretto tegels zijn weliswaar zeer sterke betontegels, maar het is niet van dezelfde hoge kwaliteit als keramische terrastegels. Wilt u het toch liever bij beton houden? Kies dan voor de allernieuwste GeoProArte tegels. Dit is het absolute neusje van de zalm op het gebied van luxe betontegels.

Hoe leg ik terrastegels ?

Lees ten eerste onze uitgebreide klustips door zodat u precies weet hoe u terrastegels moet leggen.We raden u aan om betontegels in 4 cm dikte altijd in een zandbed van 20 cm te leggen. De bovenste 5 cm kunt u het beste laten bestaan uit metselzand of zeer fijn split. Dit zorgt er voor dat water makkelijk weg loopt en er is minder kans op kalkuitbloei Tril alle afzonderlijke lagen goed af en houd rekening met een afschot van circa 1 cm per meter zodat het water weg kan lopen. Wanneer u de tuintegels in het zandbed legt moet u deze 1 cm hoger leggen dan de opsluitbanden zodat de opsluitbanden het water niet kunnen tegenhouden. Wanneer de tegels en de kantopsluiting erin liggen, kunt u de tegels afvoegen met voegmiddel. Plaats watergoten naast de opsluitbanden zodat het water naar de gewenste plek kan worden afgevoerd.

Protection Plus Factor 30 beschermlaag

Zowel wij bij Gadero als onze fabrikant MBI denken aan het milieu en vinden het zeer belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De GeoStretto Plus Milano terrastegel 60x60x4 cm is een duurzame terrastegel. Met deze tegels heeft u geen dure milieuvervuilende fundering nodig. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Al deze voordelen zijn te danken aan de speciaal door MBI ontworpen Protection Plus Factor 30 beschermlaag. 

Online terrastegels kopen

Koop nu uw MBI Geostretto Plus Tops Milano bij uw MBI dealer Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet uw toebehoren zoals voegmiddel, opsluitbanden en zand te bestellen?


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschermlaag Factor 30 Terrastegel Geostretto Plus Milano GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm   |   Hoge kwaliteit door beschermende laag Op voorraad
€ 41,48 Per m2 incl. BTW