Logo Gadero
service

GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Productnummer
MB20004-40-600-600
Hoge kwaliteit door beschermende laag
geostretto_plus_milano_betontegels
milano_betontegels_geostretto_mbi
terrastegel_geostretto_plus_milano
Per m2

61.959,94

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 133.726,50

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Beschermlaag factor 30

  • Ideale tegels voor uw terras

  • Kleurechte toplaag

  • Kleine tuinen worden groter

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Product type
Betontegels
Kleur
Zwart
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

GeoStretto Plus Milano terrastegel 60 x 60 x 4 cm

De MBI Geostretto Plus Tops Milano 60x60 in 4 cm dikte is een aanwinst voor iedere tuin. De terrastegels van MBI zijn namelijk voorzien van een speciaal door MBI ontwikkelde Protection Plus Factor 30 beschermlaag. Dit zorgt er voor dat uw terras bestand is tegen vervuiling en verontreiniging. Het schoonmaken van het terras is hierdoor geen vervelende klus meer. Een fijne bijkomstigheid is dat beschermlaag er ook voor zorgt dat de donkere kleur intens blijft en altijd een sprankelende glans behoudt. Dit zorgt ervoor dat uw luxe terrastegels echt luxueus ogen en lang zo blijven. Combineer deze fraaie 60x60 terrastegels van beton met lichtgekleurde stapelblokken voor een modern effect. Dit steekt mooi bij elkaar af. Let wel op! De GeoStretto tegels zijn weliswaar zeer sterke betontegels, maar het is niet van dezelfde hoge kwaliteit als keramische terrastegels. Wilt u het toch liever bij beton houden? Kies dan voor de allernieuwste GeoProArte tegels. Dit is het absolute neusje van de zalm op het gebied van luxe betontegels.

Hoe leg ik terrastegels ?

Lees ten eerste onze uitgebreide klustips door zodat u precies weet hoe u terrastegels moet leggen. We raden u aan om betontegels in 4 cm dikte altijd in een zandbed van 20 cm te leggen. De bovenste 5 cm kunt u het beste laten bestaan uit metselzand of zeer fijn split. Dit zorgt er voor dat water makkelijk weg loopt en er is minder kans op kalkuitbloei Tril alle afzonderlijke lagen goed af en houd rekening met een afschot van circa 1 cm per meter zodat het water weg kan lopen. Wanneer u de tuintegels in het zandbed legt moet u deze 1 cm hoger leggen dan de opsluitbanden zodat de opsluitbanden het water niet kunnen tegenhouden. Wanneer de tegels en de kantopsluiting erin liggen, kunt u de tegels afvoegen met voegmiddel. Plaats watergoten naast de opsluitbanden zodat het water naar de gewenste plek kan worden afgevoerd.

Protection Plus Factor 30 beschermlaag

Zowel wij bij Gadero als onze fabrikant MBI denken aan het milieu en vinden het zeer belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De GeoStretto Plus Milano terrastegel 60x60x4 cm is een duurzame terrastegel. Met deze tegels heeft u geen dure milieuvervuilende fundering nodig. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Al deze voordelen zijn te danken aan de speciaal door MBI ontworpen Protection Plus Factor 30 beschermlaag. Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Ook als Betonklinkers!

Wilt u nou de bestrating in uw voortuin of oprit laten doorlopen, of overeenkomen met uw achtertuin of terras? Dat kan heel gemakkelijk met de GeoStenen van MBI. U kunt deze fraaie GeoStretto Milano 60x60x4 cm terrastegels bij Gadero ook kopen in klinkerformaat als GeoKlinker. Zo kunt u dezelfde kleur oprit stenen gebruiken als uw terrastegels. Op deze manier creëert u orde, rust en daarom luxe rondom uw huis. U kunt de GeoKlinkers Milano bij Gadero online kopen in de volgende formaten: 21x10,5x8 cm - 21x7x8 cm - 24x8x8 cm - 31,5x10,5x8 cm. Genoeg keuze om de ideale bestrating te vinden dus!

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Online terrastegels kopen

Koop nu uw MBI Geostretto Plus Tops Milano bij uw MBI dealer Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet uw toebehoren zoals voegmiddel, opsluitbanden en zand te bestellen?