Geostretto Plus terrastegel Roma Beschermlaag Factor 30 GeoStretto Plus Roma terrastegel 80 x 80 x 4 cmDeze grijze terrastegels van A -merk MBI is perfect als u droomt van een prachtig, luxe terras. De Roma uit de Geostretto Plus lijn van MBI is voorzien van een factor 30 beschermlaag voor een onderhoudsarm terras met tegels. Deze tegels zijn 4 cm dik en zijn daarom gemakkelijk te leggen. Protection Plus Zoals eerder vermeld hebben de Geostretto terrastegels een factor 30 beschermlaag. Deze Protection Plus beschermlaag geeft de betontegels vuilafstotende en onderhoudsarme eigenschappen, omdat mos en algen zich nauwelijks hechten aan de tegels. Daarnaast geeft de Protection Plus behandeling de tegels een kleurvaste en kleurverdiepende laag. Een aantal voordelen van de beschermende factor 30 laag: Een licht glimmend effect voor een luxe uitstraling Amper vuilopname en zelfs licht vuilafstotend Eenvoudig schoon te maken; Zelfs hardnekkige vlekken door wijn, bloemsappen, barbecuesauzen enz. Zeer hoog voetcomfort en daardoor voor zowel binnen als buiten te gebruiken Weerbestendig; Zonlicht, hitte, vorst en strooizout krijgen nauwelijks grip.
Tijdelijk niet leverbaar
€ 52,95 per m2

Het aanleggen van een nieuw terras brengt veel vragen met zich mee. Niet alleen het formaat van de tegels moet u over nadenken, maar welk zand moet onder mijn betontegels? En hoe leg je betontegels? Het is natuurlijk de bedoeling dat uw terras strak en egaal is en blijft. Met de Geostretto terrastegels is geen speciale dure fundering nodig maar een normaal zandbed met stabilisatiezand is voldoende. Wij raden u wel aan om een laag puin onder het zand aan te brengen. Erg handig aan deze tuintegels zijn de geïntegreerde afstandshouders, hierdoor zijn uw voegen altijd perfect. 

De Geostretto Plus collectie van MBI is er voor ieder tuinontwerp door de verschillende beschikbare afmetingen en kleuren. De populaire betontegels in 60 bij 60 of betontegels in 50 bij 50 zijn er in verschillende kleuren. Wilt u alle bestrating rondom uw huis in dezelfde tegel? Ook dat kan! Geostretto is ook beschikbaar in 6 cm dikte waardoor het mogelijk is om uw oprit mee te nemen in uw tuinontwerp.

Factor 30 Beschermlaag

Deze MBI tegels uit de GeoSteen serie zijn voorzien van een Factor 30 beschermlaag. Dit is een dubbele beschermlaag die over de toplaag van de tegel is aangebracht zodat de betontegels sterk verduurzaamd zijn. 24 uur nadat de tegels uit productie komen worden de tegels tweemaal geborsteld. Deze speciale borstels zorgen ervoor dat het normaliter poreuze beton volledig wordt verdicht en de kleur beter tot zijn recht komt. Dankzij deze Factor 30 Protection plus laag krijgen de MBI tegels een prachtige glans over zich heen. Omdat de betontegels verdicht zijn, trekt er geen vocht en vuil in de tegels. U kunt de tegels dus makkelijk met water en een bezem reinigen wanneer er vuil en bladeren op uw tegels komt te liggen in onder andere de herfstperiode. Al met al zijn deze GeoStretto tegels de beste betontegels die er verkrijgbaar zijn. U haalt een kwalitatief zeer hoogwaardige tegel in huis zonder dat u de prijs van een keramische terrastegel of natuursteentegel betaald. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u