GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MB20002-40-600-600   |   Hoge kwaliteit door factor 30 beschermlaag

Tijdelijk niet leverbaar

€ 37,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 60 x 60 x 4 cm

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Voor binnen en buiten
  • Neem 6 cm dikte voor zwaardere belasting
  • Alleen te bestellen per 6 tegels

GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Op zoek naar een modern terras? De MBI Geostretto Plus Tops Cannobio 60x60x4 cm geeft uw terras en looppad een moderne sierlijke uitstraling. Erg fijn is dat deze betontegels met beschermlaag uw terras optisch groter laten lijken. Zowel een klein als een groot terras ziet er fantastisch uit met MBI Geostretto Plus Tops Cannobio serie. Deze terrastegels zijn ook verkrijgbaar in andere maten. En wist u dat ze er zelfs zijn voor uw oprit? Kies dan voor de 6cm dikke betontegels.

Duurzame terrastegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. Er is geen extra dure milieuvervuilende fundering nodig. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop nu deze betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag! Vergeet niet onze handige klustips door te lezen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschermlaag Factor 30 Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 4cm dikte GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 60 x 60 x 4 cm   |   Hoge kwaliteit door factor 30 beschermlaag
€ 37,95 Per m2 incl. BTW