GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MB20002-40-600-600   |   Hoge kwaliteit door factor 30 beschermlaag

€ 37,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 60 x 60 x 4 cm

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Zeer luxe betontegels
  • Neem 6 cm dikte voor zwaardere belasting

GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 60 x 60 x 4 cm

Zoekt u tegels voor een modern terras in een fraaie kleur grijs? De MBI Geostretto Plus Tops Cannobio 60x60x4 cm geeft uw terras of looppad een moderne sierlijke uitstraling. Elk terras ziet er fantastisch uit met de 60x60 betontegels in de kleur grijs. Deze terrastegels zijn ook verkrijgbaar in andere maten. En wist u dat deze tegels er ook zijn met 6cm dikte en dus geschikt zijn voor uw oprit? Kies dan voor de 6cm dikke Cannobio betontegels. Deze luxe 60x60 betontegels zijn voorzien van een extra factor 30 beschermlaag waar hieronder meer informatie over staat. De grijze tegels geven uw tuin een warm en rustig gevoel. De fijne grijze kleur steekt goed af bij een moderne bloembak van antraciet zwarte stapelblokken en kleurt goed bij aluminium watergoten. Bij Gadero haalt u online in een handomdraai alles wat u nodig heeft om uw droomtuin werkelijkheid te maken voor een zeer gunstige prijs.

Duurzame terrastegels

Gadero denkt aan het milieu en vindt het daarom belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. Anders dan de goedkope betontegel zijn deze tegels van MBI op een unieke manier geproduceerd en bevatten een extra factor 30 beschermlaag waardoor ze zeer duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren lang genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. De factor 30 beschermlaag is een speciale beschermlaag ontwikkeld door MBI. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën worden afgedekt waardoor hechtingen minder kans krijgen. Factor 30 is dus een toplaag met een dubbele bescherming en bovendien geven ze de tegels een extra glans waardoor uw tuin nog mooier wordt. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Wilt u even verder kijken naar vergelijkbare betontegels met een beschermlaag? Kijk dan ons uitgebreide assortiment betontegels met coating. Wilt u nog een stapje verder gaan en tegels halen die een leven lang mee gaan? Neem dan een kijkje bij onze keramische terrastegels of innovatieve GeoCeramica tegels.

Betontegels online kopen

Koop nu deze betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet komt uw tuinontwerp tot leven. Maak meteen uw tuin compleet en bestel direct toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag! Vergeet niet onze handige klustips door te lezen voor extra tips&tricks bij het leggen van de betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschermlaag Factor 30 Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 4cm dikte GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 60 x 60 x 4 cm   |   Hoge kwaliteit door factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW