Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo MBI 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MB21255   |   Met afstandshouders

€ 37,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo MBI 60 x 60 x 4 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Licht gewicht
  • Niet geschikt voor uw oprit
  • Alleen te bestellen per 6 tegels

Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo MBI 60 x 60 x 4 cm

Uw oog is gevallen op de Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo 60x60x4 cm uit de betonfabriek van MBI? Een goede keuze in het luxe segment tegels met coating. Wie wil er niet direct genieten van het terras zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar tevoorschijn komen. Er is geen vervelende lange schoonmaak nodig als u Geostretto terrastegels als sierbestrating in uw tuin heeft liggen. Door de speciale toplaag op deze terrastegels 60x60 heeft u minder last van onkruid, mos en algen. En wist u dat deze tuintegels niet heet worden, zodat u op blote voeten kunt genieten van uw terras?

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Pavullo is zo’n tegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te Geostretto Plus Pavullo te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop nu deze te gekke betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet creëert u de tuin die u voor ogen heeft. Vergeet u niet om alle toebehoren mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag! Vergeet niet onze handige klustips door te lezen. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geostretto Plus Pavullo 60x60 terrastegels Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo MBI 60 x 60 x 4 cm   |   Met afstandshouders Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW