Terrastegel Geostretto Plus Tops Elba 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MB21259   |   Makkelijk te leggen

€ 37,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Tops Elba 60 x 60 x 4 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Licht gewicht
  • Niet geschikt voor uw oprit

Terrastegel Geostretto Plus Tops Elba 60 x 60 x 4 cm

De Geostretto Plus Elba 60x60 is in alle seizoenen een topper. Deze terrastegels beschikken over Protection Plus. Deze toplaag zorgt er voor dat de moderne kleur van Elba nog beter tot zijn recht komt en een mooie glans heeft. De lichte glans geeft uw terras een chique uitstraling. Daarnaast heeft u tuintegels die niet verkleuren in uw tuin.

Betontegels aanleggen

Met deze tuintegels is bestraten voor beginners geen probleem. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. Door het lage gewicht van de Geostretto Plus collectie is het aanleggen van uw bestrating een stuk prettiger.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Elba is zo’n tegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te Geostretto Plus Elba te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop nu deze betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met de Geostretto Plus Elba zonder facet creëert u de tuin die u voor ogen heeft. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals opsluitbanden, zand en voegmortel te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

Onze handige klustips helpen u bij de aanleg van uw droomtuin.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geostretto Plus Elba betontegels 60x60 Terrastegel Geostretto Plus Tops Elba 60 x 60 x 4 cm   |   Makkelijk te leggen Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!