Logo Gadero
service

Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Pavullo 60 x 30 x 4 cm

Productnummer
MB21269
Met afstandshouders
Luxe, heldere kleur tegels
geostretto_pavullo_mbi
geostretto_plus_pavullo_terrastegels_60x60
Per m2

44,54

incl. BTW

Verkocht per 12 stuks á € 96,12

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
30 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Kleurechte tegels met fijne glans

  • Geïntergreerde afstandshouders

  • Onderhoudsvriendelijke terrastegels

  • Licht gewicht, dus gemakkelijk te leggen

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
16 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
30 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
5.56

Terrastegel MBI Geostretto Plus Tops Pavullo 60 x 30 x 4 cm

Uw oog is gevallen op de Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo 60x30x4 cm uit de betonfabriek van MBI? Een goede keuze in het luxe segment tegels met coating. Wie wil er niet direct genieten van het terras zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar tevoorschijn komen. Er is geen vervelende lange schoonmaak nodig als u Geostretto terrastegels als sierbestrating in uw tuin heeft liggen. Door de speciale toplaag op deze terrastegels 60x30 in rechthoek formaat heeft u minder last van onkruid, mos en algen. En wist u dat deze tuintegels in de zomer niet heet worden, zodat u op blote voeten kunt genieten van uw terras? Pavullo GeoStretto tegels zijn geproduceerd in een hele fraaie variant vande kleur grijs. Pavullo is redelijk helder. Dit in combinatie met de kleurversterkende Factor 30 Beschermlaag, zorgt ervoor dat uw terrastegels een bijzonder luxe effect hebben op het uiterlijk van uw tuin. Maak direct uw droomtuin compleet en haal naast de MBI GeoStretto Plus Tops Pavullo 60x30x4 cm Betontegel direct aluminium gekleurde watergoten. Op deze manier werkt u de details in uw tuin af op een mooie manier en helpt u moeder natuur ook nog eens een handje tegen wateroverlast.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Pavullo is zo’n tegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te Geostretto Plus Pavullo te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

GeoStretto tegels leggen in uw tuin

Gaat u deze hoogwaardige GeoStretto tegels zelf leggen in uw tuin? Lees dan eerst onze uitgebreide tips & tricks met betrekking tot verwerking goed door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen en kunt u zonder zorgen lange tijd genieten van uw terras van luxe GeoStretto betonnen terrastegels.

GeoStretto oprit tegels

Ondanks dat de MBI GeoStretto Plus Tops Pavullo 60x30x4 cm Betontegel van aanzienlijk hoge kwaliteit en sterkte is, kunt u de 60x30x4 cm niet verwerken in uw oprit. Dit komt door de dikte van 4 cm, Wel kunt u bij steenhandel Gadero de Pavullo tegels kopen in een dikte van 6cm. Deze zijn wel geschikt voor uw oprit. Op deze manier kunt u uw oprit laten doorlopen in uw terras, wat het gevoel van luxe versterkt.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.