Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo 80 x 40 x 4 cm

Productnummer: MB21262   |   Onderhoudsvriendelijk

€ 47,08 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo 80 x 40 x 4 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Licht gewicht
  • Niet geschikt voor uw oprit
  • Te bestellen per 12 tegels

Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo 80 x 40 x 4 cm

Erg fijn is dat de Geostretto Plus Pavullo 80x40 een hoog footcomfort heeft door de Protection Plus beschermlaag. Met deze tuintegels 80x40 heeft u tuintegels die niet heet worden in de zomer en in de winter niet glad zijn. En wist u dat u vlekken na een gezellige avond rond de BBQ heel makkelijk schoon maakt?

Met deze tuintegels is bestraten voor beginners geen probleem. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders zijn uw voegen altijd perfect. Door de dikte van de tuintegels is de Geostretto Plus Pavullo een lichtgewicht. Erg fijn met het aanleggen van deze sierbestrating.

Duurzame tuintegels

Zowel wij als MBI denken aan het milieu en vinden het belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. De Geostretto Plus Pavullo 80x40 is zo’n tegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te Geostretto Plus Pavullo te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop nu deze betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet om alle toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

Vergeet niet onze handige klustips door te lezen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geostretto Plus Pavullo 80 x 40 x 4 cm terrastegels Terrastegel Geostretto Plus Tops Pavullo 80 x 40 x 4 cm   |   Onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 47,08 per m2 incl. BTW