Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Giallo

Productnummer: EX606005   |   Grote terrastegels met unieke kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd

Levertijd 1-7 werkdagen Levertijd 1-7 werkdagen

€ 29,94 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Giallo

  • Voelen zijdezacht aan
  • Unieke grijs/bruine kleur
  • Populair formaat
  • Geïmpregneerd
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Giallo

De terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Giallo van Excluton is een zeer populaire tegel. Niet alleen door zijn grote formaat en moderne kleur, maar ook door zijn unieke behandeling waardoor hij zijdezacht aanvoelt en erg onderhoudsvriendelijk is. Door zijn relatief lichte gewicht is deze betontegel niet alleen een aanwinst voor uw tuin of looppad, hij is ook zeer geschikt voor uw dakterras. Gebruik deze tegels echter niet voor uw oprit. Door de dikte van 4 cm zijn ze niet sterk genoeg voor zware belastingen en kunnen snel beschadigen of breken. 

Geïmpregneerd en geborsteld

Deze terrastegels zijn behandeld met speciale koolstofborstels. Hierdoor zijn de poriën van de tegels afgedicht zodat er geen vocht en vuil in kan trekken. Daarnaast zorgt deze behandeling ervoor dat de tegels zijdezacht aanvoelen waardoor ze erg prettig beloopbaar zijn, ook op blote voeten. Dit maakt het ook een zeer geschikt tegel voor kinderen om op te spelen. Tevens zijn deze tuintegels geïmpregneerd, wat verder bijdraagt aan de onderhoudsvriendelijkheid. Met de terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Giallo haalt u dus echt een duurzame tegel in uw tuin. Gaat u zelf aan de slag met deze tuintegels? Dan is het van belang dat u altijd werkt met een goede ondergrond waarbij u rekening houdt met de waterafvoer van uw terras of looppad. Zorgt dat u uw nieuwe bestrating opsluit met opsluitbanden en werk het mooi af met een goede voegmortel. Bekijk de bovenstaande video of lees onze blog voor een uitgebreide uitleg en handige stappenplan.

Niet de tegel die u zoekt?

Passen deze tuintegels toch niet in uw tuin? De Excluton 60Plus lijn biedt een ruim assortiment terrastegels in verschillende formaten en kleuren, maar elk met deze unieke behandeling. Zoekt u toch iets anders dan betontegels? Neem dan eens een kijkje bij onze keramische tegels en natuursteen tegels en vind de tegels die het beste bij u passen! Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de nieuwe GeoProArte tegels. Dit zijn duurzame tegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair 60Plus Soft Comfort Giallo Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Giallo   |   Grote terrastegels met unieke kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd
€ 29,94 per m2 incl. BTW