Wandaanbouw Wandlitz 3 Karibu 181 x 268 x 230 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11414 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

€ 1.129,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Deuren
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.129,95 Standaardproduct Wandaanbouw Wandlitz 3 Karibu 181 x 268 x 230 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Wandaanbouw Wandlitz 3 Karibu 181 x 268 x 230 cm Wanddikte 19mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief dubbele vleugeldeur

Wandaanbouw Wandlitz 3 Karibu 181 x 268 x 230 cm Wanddikte 19mm

Heeft u extra ruimte nodig en is er in huis verder geen mogelijkheid om uit te breiden? Dan kan de Wandlitz 3 aanbouw uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu een uitkomst bieden. Dit schuin aflopende tuinhuisje is perfect voor het stallen van uw apperateur of fietsen of ander tuin gerelateerde dingen. Zo voegt u met de plaatsing van dit huisje eenvoudig wat extra bergingsruimte toe aan uw tuin. 

Afmetingen

Deze aanbouw is opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn hoogwaardig gefreesd en hebben daarom de perfecte pasvorm. Daarnaast is het profiel voorzien van waterafstotende profilering. De echte doe-het-zelver zet dit tuinhuisje eenvoudig in elkaar doormiddel van het steek-/schroefsysteem.

Tuinhuis Wandlitz 3 Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

De Wandlitz 3 is 181 cm breed, 268 cm diep en heeft aan de zijkant een maximale hoogte van 230 cm. De weerszijde van de nok van het tuinhuis is 189 cm hoog. De binnenmaat van de bergplaats is 174 x 261 cm.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Wandlitz
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 181 x 268 cm
Funderingsmaat 178 x 265 cm
Nokhoogte 230cm
Ramen 1 Vast raam (59,5 x 59,5 cm)
Deuren 1 Dubbele deur (162,5 x 177,5 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling  12°
Dakoppervlak (m²) 11,51m²
Inhoud (m³) 8,7 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Extra opties

Voor extra opties is het een idee om een extra deur aan de achterzijde te plaatsen zodat u altijd makkelijk bij u spullen kunt en voor het gemak de andere kant van het huisje weer uit lopen om naar de tuin te gaan en het daar te gebuiken. Het geeft net dat kleine beetje extra vrijheid en gemak wat u uzelf zeker moet gunnen.

Houten vloer

Als u de Wandlitz 3 als werk- of bergruimte wilt gebruiken is het handig om er ook een vloer in te leggen, deze wordt namelijk niet standaard meegeleverd. U heeft de keuze uit verschillende vloeren, zoals steen of hout. Kiest u voor hout? Dan is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een houten vloer mee te bestellen. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger meegeleverd. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 181 x 355 cm? Kies dan voor blokhut Wandlitz 4. Wilt u dit zelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Wandlitz 3 Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x2 meter blokhut Wandlitz 3 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tuinhuis-wandlitz-3-karibu-wow Tuinhuis Wandlitz 3 Karibu 181 x 268 x 230 cm Wanddikte 19mm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 1.129,95 Per stuk incl. BTW