Logo Gadero
service

Borderplan Fenne - Vaste planten borderpakket - Vlindertuin - Paars & Roze - Zon

Productnummer
YR78214
Prachtige harmonieuze kleuren
De verschillende vormen en structuren zijn een echte aanwinst in elke tuin!
borderpakket_fenne_vlindertuin_paars_roze
beplantingsplan_fenne_1
5m2_borderpakket_fenne_6m2_borderpakket_henk_jan
3x_borderpakket_fenne_3x_borderpakket_lina
5m2_fenne_6m2_henk_jan
borderplan_fenne_in_combinatie_met_borderpakket_guusje
borderpakket_vlindertuin_roze_paars
rode_zonnehoed
paarse_bloemen_vlindertuin
vetkruid_sedum_herbstfreude_in_bloei
salie_salvia_nemorosa
dropplant
Per stuk

22,75

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Ideale tuinplanten voor vlindertuinen

 • Prachtige geuren en kleuren combinatie

 • Schitterende paarse en roze kleur tinten

 • Zorgt voor een kleurrijke uitstraling in uw tuin

 • Deze planten zijn niet heel erg winterhard (+5 graden Celsius)

Specificaties

Materiaal
Planten
Kleur
Meerdere kleuren

Borderplan Fenne - Vaste planten borderpakket - Vlindertuin - Paars & Roze - Zon

De prachtige harmonieuze kleuren staan erg mooi bij elkaar. Geeft een rustgevend gevoel. In combinatie met de kant-en-klare borderpakketten siergrassen van Yarinde geven deze tuinplanten een enorm gevoel van rust in de tuin. De schitterende paarse en roze kleur tinten staan mooi bij elkaar. Ook zijn de verschillende vormen en structuren een echte aanwinst in elke tuin. Alle tuinplanten in dit borderpakket staan erom bekend dat ze erg in trek zijn bij de nacht- en dagvlinders. Dit borderpakket is te bestellen per m2 en worden gewoon tot aan uw tuin geleverd!

Stapelblokken

Wilt u dit borderpakket nou echt naar voren laten komen in uw tuin raden wij stapelblokken aan. stapelblokken zorgen ervoor dat uw borderpakket in het middelpunt staan. Kiest u voor een chiquere uitstraling? Style uw borderpakket dan met onze strakke antraciet zwarte stapelblokken ! Bekijk ons volledige assortiment op het gebied van stapelblokken, borderranden en muurelementen hier.

Samenstelling Vlindertuin borderpakket

Dit borderpakket bestaat uit de volgende tuinplanten:

 • 2 stuks Rode Zonnehoed - Echinacea Purpurea 'Razzmatazz' (P9 potmaat, volwassenhoogte 100 cm)

 • 2 stuks Dropplant - Agastache 'Blue Fortune' (P9 potmaat, volwassenhoogte 90 cm)

 • 2 stuks Salie - Salvia Nemorosa (P9 potmaat, volwassenhoogte 90 cm)

 • 2 stuks Vetkruid - Sedum 'Herbstfreude' (P9 potmaat, volwassenhoogte 50 cm)

Borderpakket Fenne wordt standaard geleverd inclusief beplantingsplan, aanplantinstructies en een snoeikalender voor de meterkast.

Bloeiperiode Borderpakket

De bloeiperiode van dit prachtige borderpakket is in de volgende maanden: juni, juli, augustus en september. Plant nooit wanneer het vriest. Geef bij het aanplanten van de planten een ruime hoeveelheid water en gebruik goede aanplant grond.

Bodem voor de planten

De tuinplanten staan graag op een plek in de volle zon of op een plek in de halfschaduw. Een gemiddelde tuingrond is geschikt voor deze planten. Bemeste tuinaarde of goede aanplant grond zijn de ideale grondsoorten.

Verzorging van dit tuinplanten pakket is als volgt

 1. Zonnehoed soorten: Uitgebloeide bloemen kunnen weggehaald worden om een langere bloei te stimuleren. Let op; dit gaat ten koste van het winterbeeld. In de winter geven de zaadhoofden namelijk een prachtig beeld in uw tuin. Voeg aan het einde van het tuinseizoen compost of andere voeding toe.

 2. Dropplant: Snoei deze plant in het voorjaar, in maart. Knip de afgestorven stengels vlak boven de grond af. Liever een strakke en verzorgde tuin? Knip de stengels dan in het najaar af. Let er wel op dat de plant dan extra bescherming nodig heeft tegen de kou. Dek het hart van de dropplant af met mulch.

 3. IJzerhard: Deze plant is in principe een een-twee jarige plant. Maar deze tuinplant zaait zich gemakkelijk uit. Laat hiervoor de bloemen hangen en snoei deze niet weg. Snoei in maart alle oudere stengels terug tot aan de grond. Er zullen vanzelf nieuwe scheuten ontstaan. Deze tuinplant is niet heel erg winterhard (+5 graden Celsius). Bescherm deze plant door rondom het hart wat droge bladeren en mulch te strooien.

Beplantingsplan borderpakket

Benieuwd naar het beplantingsplan van borderpakket Fenne? Bekijk dan de tweede foto voor de vergrootte versie. Plant de tuinplanten die hoger zijn meer naar achter en de lagere planten meer naar voren. Wissel het pakket af met meerdere vierkante meters of zet de planten door elkaar voor een natuurlijke uitstraling.

Bezorging van dit borderpakket

Voor het bezorgen van de beplanting geldt altijd een vast tarief qua bezorgkosten, de webshop berekent dit automatisch. De levertijd voor beplanting is 5 werkdagen. U ontvangt na de bestelling een E-mail of een telefoontje over de verwachte leverdag en het tijdstip.